Cotidianul.ro informeaza : Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita
Smecherii rezolva totul cu... bata. Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. Barbatii s-au enervat dupa ce ospatarii i-au pus sa plateasca mancarea si bautura pe care le consumasera.
Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cinci barbati inarmati cu bate vandalizeaza restaurantul. Cestile de cafea sunt sparte una cate una. Urmeaza o vitrina de bauturi racoritoare.
Barbatii nu s-au multumit doar cu vandalizarea localului, au tinut sa-i puna la punct si pe ospatari. In timp ce doi angajati ai localului stateau de vorba la o masa, cei cinci au intrat peste ei si i-au luat la bataie.
In urma loviturilor, unul dintre ospatari cade la pamant. Agresorii trec pe langa el in cautarea celuilalt ospatar care se afla intr-o alta incapere. Cand barbatul ranit reuseste sa se ridice, este luat din nou la bataie cu batele.
Inainte de a parasi restaurantul, cei cinci au dat cu batele in tot ce au apucat.
Proprietarul spune ca barbatii i-au distrus un laptop, sistemul informatic, espresorul, vitrinele si decoratiunile. Acesta estimeaza pagubele la 20.000 de lei.