Cautare

9529 de rezultate pentru "judetul dambovita oras pucioasa special" (5.91 secunde)
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I le puteti gasi pe maicutele de la Manastirea Pucioasa.
Nu mai pomenim acum de Fenomenul Vladimiresti sau de Noul Ierusalim de la Pucioasa, unde isi fac veacul adeptii cultului Sfintei Verginica.
Intr-un oras, probleme relativ minore precum graffiti, dezordinea publica si cersitul agresiv, scriu ei, sunt toate echivalente unor ferestre sparte, invitatii la infractiuni mai grave, spune Gladwell. ... In textul urmator, am inlocuit numele orasului Constanta, preferand termenul generic de oras din Romania.
- Un oras foarte agitat, complicat, obositor, stresant prin diversitate si prin cantitatea de informatie pe care o asimilezi cu sau fara intentie...
La data de 15 decembrie 2010, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul Investigatii Criminale sprijiniti de lucratorii Serviciului Special de Interventie Rapida si lucratori din cadrul Birourilor de Investigatii Criminale - Sectiile 6, 7, 8 si 9, au efectuat simultan 6 perchezitii domiciliare autorizate de Judecatoria Sectorului 2, in urma carora au fost depistati urmatorii :
Pentru efectuarea platilor, bucurestenii se pot prezenta la oricare dintre cele 97 subunitati postale din oras.
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
Am avut recent ocazia sa vad cum se circula in Barcelona, un oras comparabil cu Bucurestiul si ca suprafata si ca numar de locuitori. Un oras in care, spre deosebire de capitala tarii noastre dragi, se circula in conditii de invidiat.
Vreau sa va spun ca, mai mult, cetatenii Constantei au inceput sa simta presiuni si sunt amenintati cu amenzi de sute de milioane, deci traim intr-un oras in care teroarea este pe primul plan, nu dezvoltarea orasului.
Organizatorii au pus la dispozitia celor prezenti un soi de chestionar, in care oamenii au putut arata ce le place cel mai mult dar si cel mai putin la acest oras, care ar fi perspectivele si ce ar propune ei personal pentru Constanta.
Astfel, in prezent, un apartament cu doua camere decomandate, confort 1, cu o suprafata de 55-60 metri patrati, situat la un etaj intermediar intr-un bloc din zona Siderurgistilor Vest, una dintre cele mai solicitate din oras, se vinde cu 65.000 de euro.
Invita-l in oras Facebook-ul a devenit in prezent cea mai la indemana modalitate de a cunoaste oameni noi. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa-l inviti in oras pe tipul dragut care ti-a dat Like.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
Da, Calarasiul nu este inca un oras smart, nici macar la degetul mic al Primarului, nimic din smartul invocat de acesta intr-un interviu neavand baza in teren. ... Se misca lucrurile in oras.
Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook un text despre frumusetea orasului Calarasi, oras aflat la intretaierea a trei elemente importante: ... Calarasi, locul unde intoarce trenul (adica oras de la marginea tarii).
Traim intr-un oras in care vom avea la dispozitie o gramada de noi mall-uri, supermarket-uri si hipermarket-uri, ba pina si cel mai mare complex comercial din sud-estul continentului.
Fie ca e vorba de un brand cultural, economic, universitar sau de orice alta natura, un brand puternic de oras produce, in mod efectiv, bani.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
google-analytics.com