Cautare

9529 de rezultate pentru "judetul dambovita oras pucioasa special" (2.83 secunde)
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
Arges l-au depistat pe P.A., de 17 ani, din comuna Leordeni, Judetul Arges. ... A., impreuna cu T.M., de 37 ani, din Targoviste, judetul Dambovita, sunt suspectii principali in cazul spargerii unei societati comerciale, fapta comisa la sfarsitul lunii decembrie 2010.
Primul lucru pe care trebuie sa-l stie cumparatorul este diferenta de preturi intre suprafetele situate in oras si cele din afara acestuia.
TAUR (21 aprilie- 21 mai) Daca esti nascut sub semnul Taurului, saptamana aceasta vei avea oportunitatea sa rezolvi probleme legate de oameni sau institutii din alt oras sau chiar alta tara sau despre o masina privata.
Florentina Fantanaru Premiu special pentru rubrica Life Style/Teo Show - Ilinca Vandici Premiu special in televiziune:
BANAT In primele zile ale intervalului de prognoza, dar cu probabilitate relativ ridicata si la sfarsitul acestuia (perioadele 5-8 si 16-18 decembrie), vremea va fi rece, in special dimineata si noaptea, astfel ca vor fi temperaturi maxime de 3-6 grade si minime intre -9 si -4 grade, in medie regionala.
Proaspat intors de la intalnirea Ligii Alesilor Locali ai PNL, consilierul judetean Victor Manea este mai convins ca niciodata ca un oras precum Constanta trebuie sa aiba parte de "o gandire rationala in ceea ce priveste cheltuirea banilor".
Majoritatea incalcarilor descoperite in hipermarketuri, supermarketuri si marile lanturi de magazine privesc etichetarea, calitatea, depozitarea si modul de comercializare a alimentelor, in special a alimentelor perisabile din punct de vedere microbiologic.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL.
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
691 se afla magazinul PROFI Loco din comuna Arbore, judetul Suceava. ... Tot in format Loco functioneaza si unitatea din Magureni, judetul Prahova. ... Magazinul din Racari este cel de-al 15-lea din judetul Dambovita.
"Sunt din Margau, judetul Cluj, iar atelierul meu se afla la Hulubesti, judetul Dambovita. Lucrez titireze din lemn care costa intre 5 RON - 35 RON, in functie de dimensiune, detalii, complexitatea si finisajul lor", isi incepe povestea Florin Poptean.
Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Boc a aratat ca a cerut, in cadrul BPN, ca presedintele organizatiei Dambovita sa-i prezinte un raport al activitatii consilierului judetean Aurel Cucu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
google-analytics.com