Cautare

9529 de rezultate pentru "judetul dambovita oras pucioasa special" (4.72 secunde)
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
"Craiova e un oras universitar mare, cu deschidere catre cultura" Festivalul Filmului European, care gazduieste 41 de filme, premiate sau nominalizate la festivaluri prestigioase, a fost deja prezent in Bucuresti si va mai poposi la Timisoara, Sibiu si Iasi.
sa se construiasca un oras in care toti oamenii sa fie fericiti.
Desi, conform noilor norme, multe unitati administrativ-teritoriale din Dolj nu ar avea ce cauta pe harta judetului, exista si posibilitatea ca unele comune sa creasca la rangul de oras.
Acesta a remarcat faptul ca incapacitatea autoritatilor locale de a tine in frau fenomenul infractional din oras a depasit granitele judetului, ajungand pana la Bucuresti, chiar si premierul Calin Popescu Tariceanu atragand atentia asupra ineficientei in asigurarea ordinei si linistii publice din Constanta.
Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
amfostacolo.ro:Un tur virtual al Salonicului Salonic, Salonika, Solun, Thessaloniki, Saloniki nu conteaza cum ii spui, oras numit dupa Thessalonica, sotia lui Cassander si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
Potrivit reprezentantului Asociatiei de promovare si dezvoltare turistica a Bucurestiului, promovarea Capitalei in afara tarii va avea ca principale directii viata efervescenta din oras - Centrul Vechi, influenta comunismului si existenta celei mai mari cladiri din Europa - Palatul Parlamentului, partile de autentic romanesc - cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului, zona verde a orasului, cu lacurile sale si chiar si mitul Dracula.
Biserica inchinata sfantului ocrotitor al orasului, dateaza inca din perioada in care Tesalonicul era cel de-al doilea mare oras din Imperiul Bizantin.
Avem un oras mare, situat intr-o zona care ofera oportunitati nemasurate, avem oameni care stiu sa aprecieze ceea ce e bun si frumos si, totusi, acest oras nu arata asa cum ar trebui.
Daca exista vreo persoana care poate sa scrie mai mult de doua fraze despre ce s-a mai intamplat pozitiv in oras, cred ca ar trebui sa primeasca automat orice functie doreste in administratia locala.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
"Prin acest proiect vom reabilita 25 de strazi din oras. Totodata, incep lucrarile la modernizarea retelelor de apa potabila si canalizare, plus ca se vor introduce retele noi acolo unde nu exista in oras.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. Stalpul de inalta tensiune a fost distrus. Din cauza ghetii, in centrul localitatii Brezoaele, ambulanta care mergea la un caz a derapat si s-a oprit intr-un stalp.
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba.
La data de 15 decembrie 2010, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul Investigatii Criminale sprijiniti de lucratorii Serviciului Special de Interventie Rapida si lucratori din cadrul Birourilor de Investigatii Criminale - Sectiile 6, 7, 8 si 9, au efectuat simultan 6 perchezitii domiciliare autorizate de Judecatoria Sectorului 2, in urma carora au fost depistati urmatorii :
Intr-un oras, probleme relativ minore precum graffiti, dezordinea publica si cersitul agresiv, scriu ei, sunt toate echivalente unor ferestre sparte, invitatii la infractiuni mai grave, spune Gladwell. ... In textul urmator, am inlocuit numele orasului Constanta, preferand termenul generic de oras din Romania.
- Un oras foarte agitat, complicat, obositor, stresant prin diversitate si prin cantitatea de informatie pe care o asimilezi cu sau fara intentie...
google-analytics.com