Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (3.33 secunde)
In afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distributia peliculelor Disney si in Bulgaria, Ungaria, Slovacia si Israel. In Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani.
Exista putine centre specializate in lume in interventiile timpurii in primii ani de viata, lider mondial in identificarea semnelor timpurii in autism fiind Centrul Mifne din Israel.
Teritoriu sub mandat britanic in perioada interbelica, Palestina avea sa devina, dupa razboiul din 1948, teritoriul statului Israel, situatie de natura sa alimenteze pana in prezent o stare de permanenta beligeranta in Orientul Mijlociu, intre arabi si evrei, intre islam si sionism.
In alta ordine de idei, tot din punctul de vedere al deputatului PC, aceasta vara va fi una destul de nelinistita si asta pe fondul tensiunilor dintre Israel si Liban.
Bush pentru stabilizarea situatiei politice in Orientul Mijlociu, Olmert nu se asteapta la o schimbare a politicii Statelor Unite fata de Israel.
Meir, membru in Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, este acuzat de inselaciune si evaziune fiscala in contractele unor muncitori romani care urmau sa plece la munca in Israel.
Nati Meir sustine ca in urma unor discutii pe care le-a avut cu reprezentanti ai serviciilor secrete din Israel, America si Romania a ajuns la concluzia ca rapirea celor trei ziaristi romani "a ridicat si ridica multe semne de intrebare" si cere ca Parlamentul sa se implice in aspectele ramase neclarificate din acest caz.
Conflictul intre Hamas si Israel a inceput pe 27 decembrie 2008, cand Tel Aviv-ul a lansat o ofensiva aeriana asupra mai multor obiective din Gaza ale organizatiei islamiste.
Presedintele Traian Basescu (foto) va efectua o vizita in Israel la sfarsitul acestei luni, a anuntat ambasadorul israelian la Bucuresti David Oren cu ocazia receptiei oferite de ziua nationala a acestei tari.
Presedintele american Barack Obama (foto) a marit presiunea pe Israel de a opri colonizarea, in incercarea de a-i arata sprijinul sau liderului palestinian Mahmoud Abbas pentru crearea unui stat.
Craiova a fost ieri gazda ambasadorului statului Israel in Romania, David Oren. ... I-am promis ca foarte curand vom incepe procedurile pentru a ne infrati cu un oras din Israel, cel mai probabil Nazaret.
Israel este nemultumit de declaratiile facute de seful diplomatiei europene, Javier Solana (foto). In timpul unui discurs la Londra, reprezentantul UE a cerut ONU sa recunoasca un stat palestinian pana la un termen limita, chiar daca cele doua parti nu au ajuns la nici un acord.
Frustrarea si furia oficialilor turci a fost augmentata si de faptul ca, in ziua dinaintea atacului asupra militantilor Hamas, emisarii turci isi declarau convingerea ca sunt la un pas de-a incheia pacea intre Israel si Siria.
Discutiile dintre cei doi sefi de stat, care au continuat discutiile de anul trecut incepute la vizita presedintelui Basescu in Israel, au vizat, printre altele, probleme regionale si sectorul militar, insa au abordat si subiectul pacii in Orientul Mijlociu.
"Este o personalitate cu o incarcatura extraordinara, o figura simbol pentru Statul Israel si un om recunoscut pe plan international ca o personalitate deosebita", a declarat Ion Iliescu.
"In Israel cine nu-i din Romania are sigur un prieten roman" (Autor : ... "In Israel cine nu-i din Romania sigur are un prieten roman".
Toti acestia s-au pus de acord pentru coexistenta in relatii pasnice, de buna vecinatate, a doua state independente, Israel si Palestina, cel care isi asuma in teren, misiunea de arbitraj fiind Putin.
In acelasi timp, Boc a fost chemat in Israel, unde durii anti Netanyahu si anti Perez i-au cerut sa cedeze. ... "Armata israeliana se antreneaza in Romania" si "Romania la razboi, pentru Israel 2".
Asa cum se stie, domnul Iohannis a avut mai multe iesiri impotriva evreilor si declaratii antisemite, a refuzat si a blocat numirea unui ambasador in Israel, dorind, pe aceasta cale, sa saboteze relatia dintre Romania si Israel.
Asa cum se stie, domnul Iohannis a avut mai multe iesiri impotriva evreilor si declaratii antisemite, a refuzat si a blocat numirea unui ambasador in Israel, dorind, pe aceasta cale, sa saboteze relatia dintre Romania si Israel.
google-analytics.com