Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (2.82 secunde)
A revenit apoi cu precizarea ca “debarcarea lui Geoana din functia de presedinte executiv al PSD Bucuresti a fost “o masura neeleganta“, dar “necesara“.
In noua sa calitate de presedinte al partidului, Mircea Geoana a participat, ieri, pentru prima data, la o sedinta a grupului deputatilor PSD.
Sedinta Consiliului National de astazi al PSD se anunta a fi extrem de palpitanta, dupa ce in ultimele zile au aparut mai multe zvonuri privind o posibila scindare a partidului, provocata de cei nemultumiti ca Ion Iliescu nu a iesit presedinte la Congres.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Nici o suparare pentru suporterii fostului presedinte Basescu: ... Mitica Dragomir e bucuros: ... E vorba de amenzi, pentru ca faptele de atunci dateaza. ... Calitate in care tot ceea ce au de facut e sa stea cuminti in banca lor.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
Separarea functiilor de presedinte PNL si premier La finalul intalnirii care a durat trei ore, Stolojan s-a declarat multumit ca una dintre solutiile avansate, pe care el o sustine cu toata taria, este aceea de separare a celor doua functii, de premier si de presedinte al PNL, care sa fie indeplinite de persoane diferite.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
„Pentru mine, presedintele Iliescu ramane presedinte, pentru ca am un respect pentru dansul si eu tot presedinte ii spun, indiferent ce se intampla. Pe domnul Mircea Geoana - pe care il consider si prieten - il respect ca presedinte de partid, pentru ca a fost ales de Congresul partidului.
Constantin Contac, pentru care prefectul a emis ordin de incetare a mandatului de presedinte al CJ, se afla la Bucuresti, vicepresedintele Dorin Ciustea, care ar urma sa fie inlocuit dupa modificarea legii administratiei publice, este in strainatate, iar secretarul general al judetului, Nicolai Colesniuc, pentru care se va sesiza comisa de disciplina a inaltilor functionari publici, s-ar parea ca este in concediu.
Iar in cazul in care vor reusi, liberalii si-au pregatit si eventualul inlocuitor pentru Adrian Nastase, actualului presedinte al Camerei. ... Dar n-a fost sa fie nici Dan Radu Rusanu, liberalul pe care partidul parea pregatit, la un moment dat, sa il prezinte drept viitorul presedinte al Camerei Deputatilor.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, candidat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor in locul lui Adrian Nastase a declarat duminica seara ca, daca va ajunge presedinte al Camerei Deputatilor, va propune noi modificari ale Regulamentului de functionare.
a€žEste o scrisoare care contine opinia domnului presedinte Ion Iliescu, care reflecta dorinta noastra de a avea un dialog constructiv, care si intelege sa respecte ierarhia si disciplina partidului, care e un lucru important, si consider ca este un gest care ne va permite sa lucram mult mai constructiv impreuna in perioada urmatoarea€œ, a spus Geoana, dupa intalnirea cu liderii organizatiei judetene Sibiu a PSD.
Facind referire la „restrictiile” in ceea ce o priveste pe Marcela Sighinas, Eugen Durbaca a precizat ca „intr-adevar, dumneaei, pina in momentul de fata, actiona exact cu puterile unui presedinte, ceea ce nu era corect”.
UDMR Bistrita-Nasaud isi va alege un nou presedinte in februarie, dupa demisia din UDMR a prefectului Szilágyi Ioan, care a detinut si functia de presedinte al organizatiei. ... László, actualul presedinte al Consiliului Reprezentantilor, care a declarat ca situatia intreruperii mandatului inainte de termen nu este prevazuta explicit in statut.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
google-analytics.com