Cautare

477 de rezultate pentru "inspectoratul" (3.28 secunde)
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au preciazat, sambata, ca organizatorul sfintirii de duminica a Catedralei Mantuirii Neamului este Patriarhia Romana, care a invitat publicul sa participe la slujba de sfintire a Catedralei.
"In aceste conditii, Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar si primarii trebuie sa conlucreze, sa se ajute reciproc pentru conceperea de proiecte care sa insemne fie repararea unor scoli, fie, sa zicem, extinderea unor unitati de invatamant.
Primarul Radu Mazare a reactionat dur la auzul observatiilor facute cu o zi inainte de Inspectoratul Judetean de Politie cu privire la insuficienta implicare a Primariei Constanta pentru rezolvarea problemelor de trafic din statiunea Mamaia.
Victor Paul Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, a declarat ca pentru Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, anul acesta vor fi alocate 600 de miliarde de lei vechi si, totodata, vor fi cumparate 300 de barci de salvare (la care se adauga cele 50 deja existente).
Dupa ce ne vom consulta cu Directia Apelor Jiu si cu Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta vom elebora un plan de aparare impotriva inundatiilor pentru Noul Rast si unul pentru cel vechi", a explicat prefectul de Dolj, Nicolae Giugea.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului.
Ca lucrurile sa fie clare precizam ca, in urma cu citeva zile, consilierul local independent a depus o reclamatie la Inspectoratul Judetean de Politie privind incalcarea legii conflictului de interese de catre consilierul local Gavan.
Amintim ca Marian Popa a depus la finele lunii trecute o reclamatie la Inspectoratul Judetean de Politie privind incalcarea legii conflictului de interese de catre consilierul local Gavan.
ISJ ar putea disparea Structura care in acest moment se ocupa cu asigurarea calitatii invatamintului in judete - Inspectoratul Scolar Judetean - ar urma sa sufere unele schimbari in ceea ce priveste obiectul de activitate.
Mai mult, ordonanta emisa de Victor Campean a ajuns la Inspectoratul General al Politiei. In plangerea adresata Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Nastase sustine ca documentul procurorilor de la Alba Iulia ar fi avut un caracter pur mediatic si urmarea sa afecteze imaginea omului politic Adrian Nastase.
In sedinta Biroului Permanent Teritorial al PNL Bihor de saptamana trecuta s-a propus retragere sprijinului politic lui Silviu Torjoc (foto) inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean Bihor si a lui Viorel Lascu directorul Directiei Sanitar Veterinare Bihor, asta dupa analizarea situatie sefilor de institutii descentralizate, membri ai PNL.
In aceasta situatie sunt zece agenti, care au decis sa se angajeze la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sau la Jandarmerie.
"Comisia solicita Guvernului Romaniei ca prin Inspectoratul de Stat in Constructii sa revada printr-un control cronologic, amanuntit si riguros legalitatea si oportunitatea tuturor documentatiilor de specialitate referitoare la proiectarea, autorizarea si construirea imobilului Cathedral Plaza si sa dispuna oprirea deindata a realizarii constructiei", precizeaza raportul parlamentarilor.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Acestia sint Catalin Marinescu (sef la Inspectoratul general pentru comunicatii, candidat din partea Ialomitei), Corin Lunganu (vicepresedinte AVAS, Teleorman) si Dumitru Moinescu (Constanta).
"...o chestiune de moralitate" Directia Judeteana pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Inspectoratul Judetean in Constructii, Autoritatea Rutiera Romana, Directia Generala a Finantelor Publice, Garda Financiara, Casa de Asigurari de Sanatate Gorj, Autoritatea de Sanatate Publica sunt numai cateva din institutiile care si-au adus prinosul la bugetul PNL.
Tot la capitolul adjuncti, de mentionat si adjunctii liberali ai democratei Narciz Amza de la Inspectoratul Judetean Scolar: Steluta Andrei si Marian Sarbu, care ar putea prelua fraiele institutiei la comanda PNL.
Dupa negocierea la sange care s-a desfasurat in interiorul coalitiei guvernamentale democratilor, in fiecare judet al tarii cate 30 de directori si adjuncti numiti pe baza algoritmului politic, de la Directia Generala a Finantelor Publice, Directia Agricola sau cea Sanitar-Veterinara si pana la Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Domeniilor Statului sau Casa de Sanatate.
Preda a exemplificat, spunand ca la Inspectoratul scolar unul dintre adjuncti, membru PNL, este pregatit sa ia locul inspectorului general democrat.
In cadrul sedintei, membrii CTJ au mai aprobat solicitarea catre Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) sa sisteze programul de desfasurare a cursurilor in scoli pe 18 mai, cu propunerea ca orele sa fie recuperate intr-o alta zi ori cursurile sa fie concentrate in saptamanile ramase pana la incheierea anului scolar.
google-analytics.com