Traian Basescu zice ca fiica sa, Elena, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului si Sportului, cu exceptia concertului trupei Voltaj din Costinesti.
Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca fiica sa, Elena Basescu, nu a participat la nicio actiune a Ministerului Tineretului din 1 si 2 mai, fiind prezenta doar la concertul "Voltaj", cu care ar avea "o relatie speciala".
"Pe 1 si 2 mai fiica mea a fost cu mine, la Neptun", a spus Traian Basescu, a adaugat ca nu a participat la nicio actiune a MTS, precizand faptul ca doar seara s-a dus la concertul trupei Voltaj, cu care are "o relatie speciala", filmand cateva clipuri ale formatiei.
Posturile de televiziune au difuzat imagini de la evenimentele organizate de MTS cu ocazia Zilei Tineretului in care Elena Basescu, aflata in campanie electorala, fiind candidat independent la PE, era alaturi de fostul ministru Monica Iacob Ridzi la un concert in Costinesti.
Procurorul general, Laura Kovesi, a cerut astazi Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru inceperea urmaririi penale fata de Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului fiind acuzat de 4 infractiuni in dosarul de urmarire penala "2 mai".