Cautare

146 de rezultate pentru "indemnizatia" (3.27 secunde)
La care se adauga salariul anual de peste 318 milioane lei de la Romagrochim SRL Slobozia, indemnizatia de deputat (alte peste 438 milioane lei), plus dividendele de la COMAAP.
Initiativa legislativa a celor doi deputati prevede ca deputatii si senatorii care vor fi si membri ai Parlamentului European sa beneficieze de drepturile cuvenite exercitarii mandatului de parlamentar national, cu exceptia dreptului la diurna de sedinta si la indemnizatia lunara stabilita de lege, iar la sedintele din Parlamentul national sa nu fie cuprinsi in cvorum.
Printre aceste drepturi se numara primele de Craciun si de Pasti, in valoare de 600 de lei fiecare, indemnizatia de hrana - 10 lei/zi, primele de vacanta (de care, la ora actuala, beneficiaza numai functionarii publici din primarie, dar nu si personalul contractual), la care se adauga si sporul pentru o "tinuta decenta", adica acordarea a 1.000 de lei anual pentru achizitionarea de haine.
Din declaratiile ministrului Muncii mai reiese ca pentru tichetele de cresa, tichetele de masa sau pentru indemnizatia pentru cresterea copilului nu se platesc contributii, desi sunt prevazute in Codul Fiscal, pentru ca acestea ar fi exceptate prin legi speciale.
Prea putin interesant pentru Comanici, care a participat si la ultima sedinta, constantenii fiind astfel obligati sa-i plateasca acestuia indemnizatia la care nu mai avea dreptul.
Avere Din declaratia de avere a Simonei Balan, depusa la inceputul mandatului in Consiliului Judetului, se desprinde faptul ca aceasta nu are nimic de declarat, acolo fiind stipulat doar salariul primit din activitatea de director al Directiei Judetene pentru Tineret, la care se va adauga indemnizatia de consilier judetean.
Avere Dorin Butunoiu are un teren la Tulucesti, un autoturism din 1999, are venituri din activitatea desfasurata in cadrul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud - Est Braila, din activitati independente si, mai nou, din indemnizatia de consilier judetean.
Avere La capitolul avere, Anghel Caluean nu se poate lauda cu mare lucru, acesta trecand in declaratia de avere la inceput de mandat doar remuneratia ce-i revine din activitatea de medic veterinar in localitatea Negrilesti, judetul Galati si, mai nou, indemnizatia de consilier judetean.
Acesta obtine venituri din functia de medic de familie, din cea de asistent universitar si, mai nou, din indemnizatia de consilier judetean.
Avere Consilierul judetean liberal are trecute in declaratia de avere doua terenuri, doua cladiri, doua autoturisme, actiuni la doua societati si are venituri din indemnizatia de consilier judetean si din activitatea prestata la SC Majestic Com SRL, dar si din inchirierea unui spatiu comercial.
Avere Constantin Graur are un teren in Sendreni, achizitionat in 2005, o locuinta in Galati, din 2000, si inregistreaza venituri din activitatea de director exploatare comerciala la SC Transurb SA, la care se aduga si veniturile din indemnizatia de consilier judetean.
Avere Dorin Otrocol are pe numele sau doua terenuri in Valenii de Munte si Galati, o locuinta in Galati, doua barci, un cont in banca si inregistreaza venituri din activitatea de director al SC Drumuri si Poduri si din indemnizatia de consilier judetean.
"Exista o propunere, sa reprezinte cam 80% din valoarea punctului de pensie in varianta marita - ma refer la acea valoare de 697,5 de lei - pentru ca cei care au invaliditate de grad unu au conditii foarte dificile, au nevoie de ingrijire permanenta si atunci, pe cale de consecinta, si insotitorul respectiv trebuie sa beneficieze de anumite drepturi si noi credem ca indemnizatia trebuie crescuta", a precizat Bogdan Ciuca.
Indemnizatia de somaj ar putea fi stabilita independent de salariul minim pe economie, astfel incat nivelul ajutorului social sa fie mai mic decat in prezent, respectiv 75% din salariul minim brut pe tara, potrivit unui proiect de ordonanta.
Nu au vrut sa voteze nici proiectul de rectificare bugetara, iar cei care au dorit sa plece vor ramane fara indemnizatia de 400 de lei si daca vor continua asa o sa le luam dreptul de a mai participa la una sau la doua sedinte de CL", a explicat Matei.
Vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant, Simion Hancescu, a declarat ca in Hotararea de Guvern exista un articol care prevede acordarea indemnizatiilor compensatorii pentru a nu fi diminuate veniturile.Presedintele "Alma Mater", Anton Hadar, a declarat ca pana in luna iunie, cand trebuie simplificata Legea unica de salarizare, sindicalistii din educatie vor obtine acordarea sporului de doctorat pentru care, in prezent, se acorda indemnizatia compensatorie.
salariile bugetarilor cu 25% indemnizatia pentru cresterea copilului cu 15% indemnizatiile acordate membrilor Academiei Romane, membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si membrilor Academiei de Stiinte Tehnice din Romania cu 25% Cuantumul drepturilor reprezentand salarizarea in valuta si alte drepturi in valuta si in lei ale personalului trimis in misiune permanenta si respectiv temporara in strainatate cu 25% Cuantumul drepturilor specifice pentru activitatile desfasurate in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala cu 25% ajutorul de somaj cu 15% salariile preotilor cu 25% renta viagera a sportivilor cu 25% compensatia lunara pentru chirie cu 25% salariile angajatilor BNR, CNVM, CSSPP si CSA cu 25% cuantumul brut al pensiilor cu 15% (valoarea punctului de pensie scade la 622,9 lei) cuantumul sprijinului material acordat urmasilor membrilor Academiei Romane si urmasilor membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania cu 15% ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor indemnizatiile prevazute de Legea nr.
Dar somajul este doar prima treapta a saraciei, pentru ca, dupa ce se parcurge periada in care se primeste indemnizatia de somai, in jur de 3-400 de lei / dupa ce va fi taiata cu 15%, oamenilor nu le mai raman alte sanse decat cersetoria, furatul si talharia.
Cheltuielile de personal pentru 2011 sunt aproximativ egale cu cele din 2010 (in jurul valorii de 68.000.000 de lei), cu mentiunea ca in actualul proiect de buget nu sunt prevazute salarii de merit, sporuri si prime, insa fondul de salariu (continand salariul de baza si indemnizatia) a fost majorat, pentru a cuprinde si marirea de 14%.
Cristinel Iovan detine un apartament de 102 mp, cumparat in 2006 prin credit ipotecar de 62.000 de euro, iar singurele sale venituri sunt indemnizatia primita de la consiliu.
google-analytics.com