Cautare

146 de rezultate pentru "indemnizatia" (3.29 secunde)
Nicolas Sarkozy a propus, de asemenea, ca indemnizatia salariatilor in somaj tehnic sa fie majorata la 75% din salariul brut.
Alte adaugiri la prezenta lege sustin ca, in cazul neaprobarii ordinii de zi, sa nu se acorde indemnizatia cuvenita consilierilor pentru sedinta respectiva.
Eu m-am decis, cand primesc indemnizatia pe februarie, o voi depune in contul SMURD. Fiecare poate sa aleaga orice fundatie sau asociatie, important este sa fie cunoscuta si sa nu fie fundatii sau asociatii politice.
Astfel, salariul de baza al managerului public se calculeaza in conformitate cu reglementarile legale pentru functionarii publici, prin insumarea salariului de baza corespunzator functiei de consilier, gradul profesional, treapta de salarizare, indemnizatia de conducere echivalenta gradului profesional si prin calcularea sporului corespunzator functiei.
Tot in aceeasi situatie se afla si indemnizatia de dirigentie, a carei valoare este de 10%, si care se calculeaza tot din salariul de incadrare inmultind cu procentul pentru a obtine exact suma de care se beneficiaza potrivit sporului.
Vicepresedintele Ciustea sustine ca ar fi inaintat deja o adresa catre secretarul general al judetului prin care il informeaza ca renunta la indemnizatia care i se cuvenea ca membru al ATOP.
Ei vor primi insa indemnizatia de parlamentar, iar pentru deplasari - bani pentru cazare si masa, cheltuielile de transport urmand a fi suportate de PE, a adaugat vicepresedintele Senatului.
Program de observator Viitorii observatori in legislativul european vor lipsi motivat de la lucrarile Parlamentului Romaniei incepand din septembrie, insa vor primi indemnizatia de parlamentar.
Presedintele Comisiei pentru elaborarea Statutului parlamentarilor, deputatul PNL Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca - potrivit unui amendament al lui Ioan Bivolaru avizat favorabil de comisie -, actualii si fostii parlamentari ar putea beneficia de pensie suplimentara daca vor cotiza cu 5% din indemnizatia bruta de parlamentar pe an de mandat.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
c) suma cheltuielilor cu indemnizatia platita pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, in tara si in strainatate, in interesul serviciului, in limita a de 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutiile publice;
"N-am sustinut, nu sustinem si nu vom sustine privilegii in favoarea parlamentarilor, si ramanem consecventi cu punctul de vedere pe care l-am avut si atunci cand eram in Opozitie - de a elimina si pensia de serviciu, si indemnizatia de somaj data ca atare", a explicat Boc.
Chiar daca liderii Aliantei au propus eliminarea punctelor referitoare la indemnizatia tranzitorie si la pensii, senatorii si deputatii PNL-PD au votat, in majoritate, pentru aceste privilegii si doar cativa s-au impotrivit ori s-au abtinut.
Prin aceasta se mareste indemnizatia la un milion de lei vechi/lunar. Pentru ca Guvernul nu are acum bani, maririle de indemnizatii vor fi acordate de la 1 ianuarie 2007.
pensiile de parlamentar, indemnizatia de somaj etc. In sedinta de ieri, liderii coalitiei au renuntat sa-si forteze propriii parlamentari sa renunte la privilegii, resemnati probabil din cauza esecurilor anterioare.
Administratia din Calafat s-a erodat in timp, in asa fel incat patru consilieri liberali s-au declarat in luna martie independenti, gata sa sara in barca altui partid care ar putea oferi mai mult decat indemnizatia de consilier.
Aceasta a adaugat ca aceia care vor reprezenta Romania in Parlamentul European nu se vor putea plange de venituri reduse pentru ca in prezent un euroobservator roman castiga, pe langa indemnizatia de 1.200 de euro, o diurna zilnica de 200 de euro.
Consilierul local PSD din comuna Dobrotesti, Ion Boruz, a incasat lunar, timp de doi ani, atat salariul de functionar public de la Primaria Amarastii de Sus, cat si indemnizatia de consilier local din comuna vecina.
"Pentru absente la cinci sedinte consecutive sau trei absente la comisii, se taie pe ziua respectiva indemnizatia si diurna conform Legii Statutului parlamentarului", promitea presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, cu putin timp in urma.
Astfel, senatorii care absenteaza nu isi vor mai primi indemnizatia si diurna de sedinta, care totalizeaza aproximativ 200-300 de lei.
google-analytics.com