Cautare

146 de rezultate pentru "indemnizatia" (2.85 secunde)
Sursa citata mai precizeaza ca Oprea a promis ca isi va dona integral indemnizatia de ministru catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Ilfov, "asa cum a procedat, de altfel, si cu indemnizatia de deputat, in ultima parte a anului 2008".
Dupa ce decizia primariei privind diminuarea salariilor directorilor a fost legalizata, s-a stabilit si indemnizatia administratorilor, in cota de 1% din salariul directorului general, conform HG nr.
Chiar daca, dupa ce a castigat in instanta mandatul, a renuntat la el, Popescu are dreptul la indemnizatia de consilier judetean pe perioada cat a fost privat de acest mandat", au explicat colegii lui Ion Popescu.
"Indemnizatia reprezinta media zilnica a drepturilor salariale prevazute din ultimele trei luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu.
Consilierii municipali din Banie nu suporta gandul de a renunta la drepturile banesti legale, ba chiar nici la cele nelegale, desi nici unul dintre ei nu traieste din indemnizatia publica si are suficienti bani sa-si plateasca telefonul.
va dona indemnizatia sa către SMURD. Ponta a mai spus că au existat si parlamentari USL nemultumiti de decizia de retragere din Parlament, in special din cauza pierderii veniturilor respective.
Cine nu doneaza indemnizatia de parlamentar nu va mai fi pe liste Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca toti parlamentarii USL sunt obligati sa isi doneze indemnizatiile din lunile in care sunt in protest parlamentar, cei care nu o vor face urmand sa "paraseasca" partidele care formeaza Uniunea.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, face unele precizari in legatura cu platile dispuse gresit de contribuabili, pentru sursele "Contributii la asigurari sociale de sanatate datorate de persoanele aflate in somaj" si "Contributia individuala de asigurari sociale de sanatate datorata de persoanele care beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului" suportate de stat.
"Indemnizatia de somaj, care, conform legii, reprezinta un procent din salariul minim pe economie, n-are nicio legatura cu salariul minim negociat. Indemnizatia de somaj se calculeaza procentual, 75%, din 3.300.000", spune Viorica Voichita de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor.
Singurul care nu a avut de declarat decat banii castigati anul trecut este consilierul Ileana Serban care, conform declaratiei depuse la consiliu, nu detine nici un fel de bun, iar anul trecut a castigat 21.600 de lei, care reprezinta salariul de la Autoritatea de Sanatate Publica Dolj, indemnizatia de consilier, dar si indemnizatia primita ca membru in Consiliul de Administratie la SC Pucioasa SA.
„Odata cu intrarea în vigoare a noului salariu minim pe tara, va creste si indemnizatia de somaj atât pentru absolventii institutiilor de învatamânt, cât si pentru cei ce vin din câmpul muncii“, a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
„Odata cu intrarea în vigoare a noului salariu minim pe tara, va creste si indemnizatia de somaj atât pentru absolventii institutiilor de învatamânt, cât si pentru cei ce vin din câmpul muncii“, a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Venitul brut realizat lunar poate fi constituit, dupa caz, din salariul de baza lunar brut, corespunzator timpului efectiv lucrat, la care se adauga, dupa caz, indemnizatia de conducere, salariul de merit, precum si alte drepturi salariale care, potrivit actelor normative ori contractelor colective sau individuale de munca, fac parte din salariul de baza.
Potrivit legislatiei în vigoare, indemnizatia de somaj se reactualizeaza ori de câte ori se modifica salariul de baza minim brut pe tara garantat în plata.
Potrivit legislatiei în vigoare, indemnizatia de somaj se reactualizeaza ori de câte ori se modifica salariul de baza minim brut pe tara garantat în plata.
Indemnizatia de insotitor este de 600 de lei pe luna. ... Pe langa indemnizatia de handicap si cea de insotitor, bolnavii vor avea acces la medicamente gratuite si dispozitive medicale, transport in comun si bilete de tratament balnear gratuite.
Un alt aspect extrem de important este acela ca incepand cu 1 ianuarie 2015 s-a majorat cu 16% indemnizatia persoanelor cu dizabilitati.
Potrivit estimarilor Ministerului Muncii, numarul de beneficiari ai indemnizatiei va creste de la 138 700 in prezent la 140 000, iar aproximativ 78 000 de persoane aflate in prezent in plata vor beneficia de indemnizatia minima, majorata de la 600 la 1 062 de lei.
Pana de curand am avut indemnizatia de chirie. ... Era greu cand aveam indemnizatia de chirie, dar iti asumi aceste lucruri.
Politistii bucuresteni de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 1 fac cercetari intr-un dosar de inselaciune privind indemnizatia de crestere a copilului.
google-analytics.com