In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Constantin Graur

"Imi doresc sa cunoastem Galatiul din trecut si sa il cladim pentru viitor"

Atributii

Constantin Graur este consilier judetean din partea Partidului Conservator. Acesta activeaza in comisia numarul 4 din cadrul CJ, care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si de agrement. Are in atributii analizarea si avizarea bugetului judetului la domeniile mai sus mentionate. In cadrul aceleiasi comisii se analizeaza, avizeaza si se initiaza o serie de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari, sprijinire a actiunilor stabilite pentru asigurarea conditiilor de organizare si desfasurare a activitatilor stiintifice, cultural-artistice, sportive si de tineret, precum si actiuni de ocrotire a sanatatii populatiei.

Experienta

Constantin Graur este la primul mandat in cadrul Consiliului Judetului si imbina activitatea din cadrul acestei institutii cu cea de director de exploatare comerciala la SC Transurb SA.

Avere

Constantin Graur are un teren in Sendreni, achizitionat in 2005, o locuinta in Galati, din 2000, si inregistreaza venituri din activitatea de director exploatare comerciala la SC Transurb SA, la care se aduga si veniturile din indemnizatia de consilier judetean.

O promisiune

"Promisiunile mele catre galateni sunt dorinte. Imi doresc asistenta medicala si protectie sociala la superlativ, invatamant de calitate si conditii decente in scoli. Imi doresc ca sportul in judetul Galati sa fie la el acasa, sa cunoastem Galatiul din trecut si sa il cladim pentru viitor". Acestea sunt dorintele cele mai mari ale conservatorului Constantin Graur pentru acest mandat, fara a da insa uitarii deziderate mai vechi privind imbunatatirea zonelor de agrement din judet, unde sa poti "evada" la sfarsit de saptamana, dar si dorinta arzatoare a consilierului de a-i putea ajuta pe galateni sa fie mandri ca vasele de croaziera opresc si in portul Galati iar turistii au posibilitatea sa isi aduca aminte de acesta.



Rubrica realizata de Mihaela BUGEAC