Cautare

279 de rezultate pentru "horia brenciu" (3.29 secunde)
Ieri dupa-amiaza insa, presedintele Basescu l-a chemat pe Buzura la Cotroceni pentru a-l informa ca a decis inlocuirea lui cu Horia Roman Patapievici.
La randul sau, liderul umanistilor din Covasna, Horia Munteanu, a spus ca il sprijina pe Balan intrucat demersurile pentru impiedicarea numirii unui prefect UDMR in Covasna au fost facute impreuna.
Dupa Weber si Daianu, pe locul al treilea se afla Adina Valean - vicepresedinte al grupului ALDE, urmata de Cristian Busoi, deputat si europarlamentar, de Ramona Manescu, Mogor Csibi, Stejarel Olaru, Iulia Huiu, Horia Toma, Cristian Anghel.
Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
Colegiul 6 (58.741 alegatori) este alcatuit din Bargauiani, Bodesti, Botesti, Dragomiresti, Dulcesti, Faurei, Girov, Grumazesti, Horia, Negresti, Petricani, Razboieni, Ruginoasa, Secuieni, Stefan cel Mare, Trifesti, Tupilati, Tibucani si Valeni.
La manifestarile prilejuite de aniversarea Proclamatiei de la Timisoara au mai fost prezenti primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, regele Mihai, Horia Roman Patapievici, istoricul Marius Oprea si Constantin Ticu Dumitrescu.
De asemenea, un grup de intelectuali prezenti la discurs, prin care Horia Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu, care s-au afirmat ca sustinatori ai sefului statului, au fost amenintati, potrivit propriilor spuse, de parlamentari si sustinatori ai PRM ca vor fi aruncati de la balconul salii de plen.
Horia Barna, scriitor, traducator; Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; Corina Bernic, scriitor, traducator ; mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Doi jurnalisti, Ion Itu de la revista Tinerama si Serban Orascu de la Radio Europa libera au scris despre venirea in Romania a liderului Miscarii Legionare, Horia Sima, in 1991, pentru o intalnire cu directorul SRI, Virgil Magureanu.
Morar, Horia Patapievici, Andrei Plesu, Petre Mihai-Bacanu, Brandusa Armanca, Doina Cornea, Alex. Stefanescu. Pe de alta parte, partidele se grabesc sa-si desemneze reprezentantii in consiliile de administratie ale SRR si TVR.
Institutul Cultural Roman (ICR), condus de Horia Roman Patapievici, si Ministerul Afacerilor Externe au elaborat, pentru prima data de la infiintarea institutelor (centrelor) culturale romanesti din strainatate, un set de criterii de evaluare a performantelor manageriale ale directorilor acestor institutii.
Presedintele executiv al Organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca filiala pe care o reprezinta cere Ministerului Administratiei si Internelor sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul judetului, Gyorgy Ervin, pe care il acuza de nerespectarea legilor.
Fostul consilier prezidential Andrei Plesu a fost numit, prin decizie a premierului Calin Popescu-Tariceanu, in functia de membru in Consiliul de Conducere al Institutului Cultural Roman, condus de Horia Roman Patapievici.
La sfarsitul saptamanii trecute, presedintele executiv al organizatiei judetene a PSD Covasna, Horia Grama, a solicitat MAI sa dispuna un control asupra modului in care isi desfasoara activitatea prefectul Gyorgy Ervin, pe care l-a acuzat de nerespectarea legilor.
Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Alina Mungiu Pippidi, Oana Pellea si Adrian Vasilescu au fost propusi de catre presedintele Institutului Cultural Roman, Horia-Roman Patapievici.
Iar in acest context, mai este de adaugat ca in cursul zilei de sambata, la alegerile pentru sefia Organizatiei Municipale a PRM Constanta, a fost propus sa candideze si consilierul local municipal Horia Caliminte.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a declarat, la inceputul dezbaterii organizate de Fundatia „Horia Rusu“, ca „tentatia populara a sedus“, in ultimele luni, PD, PC, dar si o grupare din PRM.
Horia Ciugudean dr. Stefan Balici, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", vice-presedinte al Asociatiei "Arhitectura. Restaurare. Arheologie" drd. Virgil Apostol, Muzeul National de Istorie a Romaniei, secretar al Asociatiei "Arhitectura.
Documentul este semnat de senatorul Dan Sabau, presedintele PNL Braila, si de deputatul Horia Vasioiu, presedintele PD Braila. (D.P.)
Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numarul 3, s-a calificat, ieri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Brisbane (Australia), dotat cu premii in valoare de 434.250 de dolari.
google-analytics.com