Cautare

279 de rezultate pentru "horia brenciu" (2.64 secunde)
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Majoritatea romanilor au incredere, potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda Fundatiei liberale "Horia Rusu", in presedintele Traian Basescu (55%), 32% - in premierul Calin Popescu-Tariceanu si 25% - in Mircea Geoana.
Doi membri ai Comisiei de abuzuri a Camerei Deputatilor, liberalii Horia Uioreanu si Catalin Micula, au cerut audierea lui Corneliu Turianu in comisie pe motiv ca declaratiile acestuia "dovedesc foarte clar ca acesta incearca, prin orice mijloace, sa compromita activitatea CNSAS si pe primul-ministru".
Viceprimarul a precizat ca aceste vehicule, dar si bicicletele vor avea rosu pentru spatiul delimitat de b-dul Calea Bucuresti (Nord), strazile Iancu Jianu, Brestei, Libertatii, Bibescu si 1 Mai (Vest), Marin Sorescu si b-dul Gheorghe Chitu (Sud), Caracal, Aries, Imparatul Traian si Horia (Est).
Printre acestia se numara Iris si Felicia Filip, VH2, Talisman, Gil Dobrica, Ion Dolanescu, Adrian Paunescu, Sergiu Nicolaescu, Horia Moculescu.
Astfel, la data hotarata se aflau in orasul care il vazuse pe Mihai Viteazul invingator, dar fusese si martorul martiriului lui Horia si Closca, pe langa cei 1.228 de delegati (deputati) alesi in circumscriptiile electorale cat si ai tuturor institutiilor si organizatiilor politice, culturale, profesionale, de invatamant, religioase, militare, de femei, de sindicat s.a., si peste 100.000 de tarani, muncitori si oraseni veniti din toate partile unde se vorbea romaneste, de la Iza maramureseana pana la Dunarea banateana, din tara Barsei pana la Crisuri potrivit volumului Scurta istorie a romanilor (Constantin C.
"Exista o concomitenta intre laudele lui Becali la adresa lui Tariceanu si propunerea Consiliului de Administratie de la RAPPS ca acele 26 de hectare de la serele Pipera sa-i fie date lui Horia Culcescu, unul dintre asa-zisii sai fini", a afirmat Gusa.
Cu aur si ceasuri de firma, dar cu Dacie in declaratia oficiala de avere Trecem peste interesul foarte ridicat pe care il manifesta Gigi Becali pentru terenurile de la malul marii, exemplificat de "Replica" si prin tertipurile pe care le incearca Leader International, firma finului sau, Horia Culcescu, pentru preluarea celor peste 54 de hectare ale Serelor Constanta.
Nicolae Corneanu, Radu Filipescu, Monica Lovinescu, Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin-Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.
poate candida Dan Rahau, poate candida Gelil Eserghep sau consilierul municipal Horia Caliminte. Partidul va analiza si vom comunica acest lucru.
La intalnirea privata au participat Vladimir Tismaneanu, Andrei Plesu, Horia Roman Patapievici, Gabriel Liiceanu si Traian Ungureanu, seful statului incercand sa afle de la acestia cum ar trebui procedat pentru ca adoptarea acestei legi sa nu mai fie tergiversata, dar si care ar fi sansele reale ca un astfel de act normativ sa fie pus efectiv in aplicare.
Printre acestia se numara, dupa cum a aratat Radu Comanici, chiar si "asa zisii" membri ai clasei intelectuale, Andrei Plesu, Horia Roman Patapievici, Traian Ungureanu si Gabriel Liiceanu.
Catalin Avramescu, Andrei Cornea, Gabriel Liiceanu, Mircea Mihaes, Horia-Roman Patapievici, Andrei Plesu, Vladimir Tismaneanu si Traian Ungureanu au dat ieri publicitatii un Apel pentru o noua Constitutie.
Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a aflat ca Judecatoria Sfantu Gheorghe a admis cererea privind inregistrarea Asociatiei de Dezvoltare "Pro Tinutul Secuiesc" si ca acest fapt reprezinta "un lucru grav".
Tot ieri, a fost ales si Biroul Municipal, al carui presedinte de drept este tot Mircea Stoian, alaturi de cinci vicepresedinti, din care unul este consilierul municipal Horia Caliminte.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Proaspatul presedinte al PRM Constanta si-a declarat ca prioritate desemnarea lui Horia Caliminte presedinte al organizatiei municipale Constanta, dupa ce invizibilul Mircea Stoian a plecat odata cu Radu Comanici, urmand ca actualul consilier local sa se ocupe, alaturi de Eugen Vasile Radulescu, candidatul PRM la Primaria Constanta, si de campania electorala la municipiu.
La fel, democrat-liberalii erau convinsi ca au castigat din primul tur localitatile Ion Corvin, Horia, 23 August, Ovidiu, Poarta Alba si Valu lui Traian (in aceasta comuna chiar cu scorul de 85% si cu un numar de 14 consilieri din 17).
Nicolae Rahau si Horia Caliminte au fost desemnati membri ai Comitetului Director al Partidului Romania Mare, cei doi constanteni facand astfel parte din conducerea centrala a partidului.
Comisia pentru Relatia cu Parlamentul este condusa de Horia Terpe (director executiv al Centrului pentru Analiza Institutionala si Dezvoltare "Eleutheria", consilier al fostului ministru Mona Musca).
google-analytics.com