Cautare

3316 de rezultate pentru "guvernarea pd l udmr independenti" (2.73 secunde)
Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, sustine ca de la PRM au plecat trei consilieri locali "neimportanti", dar in partid s-au inscris, in ultima perioada, 150 de consilieri locali si judeteni, provenind de la PD, PSD si partidul lui Corneliu Ciontu. PD pare principalul beneficiar al "miscarilor de trupe" din teritoriu.
Presedintele executiv al UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos, deputatul Marton Arpad, a declarat ieri ca Uniunea incepe consultarile cu organizatiile locale ale UDMR si va incerca sa ajunga in toate satele unde are organizatii.
Episcopul reformat T´´okés László, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, a declarat, sambata, ca cele sase organizatii care ii sustin candidatura pentru PE sunt impotriva unei liste comune cu UDMR.
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat luni, dupa intalnirea cu UDMR, ca optiunea democrat-liberalilor este sa aiba UDMR in orice formula de guvernare pe care o vor concepe, precizand ca acest lucru inseamna ca reprezentantii Uniunii sustin o guvernare in jurul unui premier PD-L.
Liderul PD-L, Emil Boc, a declarat, dupa intalnirea cu liderii UDMR, ca democrat-liberalii negociaza in continuare, ca nu poate preciza niciuna dintre solutiile analizate ci doar ca PD-L discuta cu PSD pentru incheierea unui Parteneriat cu Romania, si ca negocierile continua si cu UDMR.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat joi, dupa sedinta Consiliul Consultativ al Presedintilor Organizatiilor Teritoriale ale UDMR, ca Uniunea va putea participa intr-o coalitie guvernamentala numai in calitate de partener egal si daca va avea "ponderea necesara in structurile guvernamentale".
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Toti lauda, azi si maine, mireasa cea urata - UDMR". ... Puterea si Opozitia pot face schimb de locuri daca UDMR "strica" echilibrul parlamentar.
Cand pentru sefia Senatului, vacantata prin demiterea lui Mircea Geoana, se lupta doua forte relativ egale, USL si PD-L, exista toate sansele ca marele castigator sa fie UDMR.
Deputatii independenti, majoritatea demisionari sau exclusi din PRM, au anuntat ieri ca grupul lor parlamentar este constituit, potrivit art.
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa l-a acuzat ieri pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, ca "induce in eroare opinia publica", prin declaratiile acestuia potrivit carora senatorii care au cerut constituirea in grup independent doresc sa obtina functii.
Scumpirea carburantilor de catre benzinarii independenti n-a intarziat sa apara, dupa ce Petrom a anuntat majorari de preturi la statiile sale.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Ultima sedinta a Consiliului National de Coordonare (derulata miercuri seara) nu a reusit sa aplaneze tensiunile iscate in coalitia guvernamentala ca urmare a eforturilor depuse de UDMR in scopul adoptarii imediate a legii minoritatilor nationale - de preferinta intr-o forma cat mai apropiata de cea inaintata chiar de maghiari.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca nu doreste ca problemele din Kosovo privind minoritatile sa genereze o reactie care sa duca Romania in urma cu 20 de ani si a aratat ca si reprezentantii UDMR au exclus un paralelism intre situatiile din Romania si Kosovo.
Adrian Sirojea Mihei (PNL) - 98% prezenta, Iuliu Ioan Furo (PRM) - 98%, Corneliu Momanu (PDL) - 97%, Gheorghe Gabor (PNL) - 97%, Claudius Mihail Zaharia (PDL) - 96%, Emilian Francu (PNL) - 96%, Petre Dumitriu (PC) - 96%, Liviu Alin Rusu (PSD) - 95%, Mate Andras-Levente (UDMR) - 95%.
Alegeri in UDMR: ... UDMR isi alege sambata noua conducere, un numar de 555 de delegati si peste 100 de invitati fiind prezenti la Oradea la cel de-al X-lea Congres. Lucrarile la Congresul UDMR se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea.
UDMR arbitrul scenei politice! Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca USL inca mai incearca sa atraga UDMR de partea sa, pentru ca actualul guvern sa cada.
Oricum, paradoxal, o televiziune de stiri a reusit sa-l bage pe Basescu in Parlament, oferindu-i o tribuna de exprimare, in timp ce si-a sabordat propriul partid, competitor pe acelasi electorat. Reconcilierea ungaro-ungara dintre UDMR si FIDESZ a impiedicat divizarea voturilor etnicilor maghiari.
Liderul grupului deputatilor si senatorilor independenti, generalul (dezertor din PSD) Gabriel Oprea, a spus ca va onora invitatia adresata de catre seful statului pentru consultarile de la Cotroceni, independentii (dezertori din PSD si PNL) intentionand sa sustina un proiect propriu de revizuire a Constitutiei.
Potrivit prevederilor legale, ultimele pozitii pe buletinele de vot sunt ocupate, in ordinea depunerii candidaturilor, de candidatii independenti:
google-analytics.com