Cautare

3316 de rezultate pentru "guvernarea pd l udmr independenti" (8.48 secunde)
Tõkés sustine ca a refuzat oferta lui Kiss de a candida pe lista UDMR. ... Au obtinut 99,9%, exact ca pe vremea dictaturii", a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, consilierul de imagine al episcopului reformat Tõkés László, facand referire la "referendumul de incredere" al UDMR Bihor.
PDL ii impinge pe liderii UDMR in bratele Opozitiei Pentru prima oara, UDMR se va intalni cu USL pentru a discuta despre revizuirea Constitutiei si despre modificarea legilor electorale. Negocierile au loc in contextul neintelegerilor dintre UDMR si PDL.
Liderul UDMR, Marko Bela, crede ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000. ... Marko Bela, presedintele UDMR, nu se sfieste chiar sa spuna ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000.
Rezultatele partiale ale scrutinului de duminica indica o victorie la limita a partidului de guvernamant in fata Aliantei PNL-PD.
Csuzi István, mai ieri oponent dur al lui Szabó Ödön si Biró Rozália, va candida la alegerile parlamentare pe listele UDMR, semn ca in Bihor "gura mare" aduce si avantaje.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, miercuri, ca, in urma intalnirii cu liderii PD-L, democrat-liberalii isi mentin pozitia ca reprezentantii Uniunii sa faca parte din viitoarea formula guvernamentala.
Ponta la congresul UDMR:
Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
Procedura de selectie a expertilor independenti Art. ... - Vizitele de monitorizare se desfasoara de echipe de vizitare compuse din 3 membri, dintre care un inspector de monitorizare din cadrul Consiliului de monitorizare si cate 2 experti independenti, in calitate de colaboratori externi.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Dar Ion Iliescu nu crede ca fiind realista ipoteza potrivit careia UDMR, parlamentari din PDL sau independenti sa treaca de partea Opozitiei.
Aceasta din urma, avocata, va fi prima femeie care conduce un consiliu judetean in Romania.In alte judete, liberalii ar avea majoritatea daca si-ar asigura sprijinul UDMR.Cel mai clar exemplu este Clujul, unde PNL a obtinut 18 mandate, PSD 12, iar UDMR 7.
UN PSD+PUR isi poate asigura majoritatea parlamentara contand in continuare pe sprijinul UDMR si atragand voturile celorlalte 18 minoritati. ... Adaugand acestora pe cele ale UDMR - 32 - si pe cele 18 ale celorlalte minoritati, avem un total de 239, adica majoritatea de care are nevoie.
Markó Béla, presedintele UDMR, a avertizat ieri ca liderii formatiunilor politice care vor trecerea Uniunii in Opozitie cer practic propria lor trecere in Opozitie.
Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a anuntat ca va propune la Consiliul Reprezentantilor Unionali a UDMR convocarea unui Congres extraordinar al Uniunii si restructurarea acestei formatiuni politice. Eckstein a avertizat, joi, intr-o conferinta de presa ca UDMR, in actuala forma de organizare, nu va avea succes la alegerile parlamentare.
Reprezentantii PCM si ai UDMR s-au inteles joi seara, la Targu Mures, dupa circa cinci ore de discutii, asupra candidaturii sub sigla UDMR, insa numarul mandatelor pentru civici ramane in discutie, uniunea asteptand un raspuns, vineri, la Cluj-Napoca, privind oferta pe care le-a facut-o acestora.
Derzsi Ákos (UDMR), George Doca (PSD-PC), Cristian Ile (PDL), Marius Parv (PNL) si Anton Iuhas (PRM). ... Lakatos Péter (UDMR), Florin Bogdan (PSD-PC), Nicolae Hodisan (PDL), Dumitru Negrean (PNL) si Laura Petrut (PRM).
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, luni seara, ca nici Uniunea nu este prea dornica sa colaboreze cu PSD, in conditiile in care formatiunea pe care o conduce ar fi dorit constituirea unei coalitii de dreapta PDL-PNL-UDMR, dar a subliniat ca "o coalitie majoritara" trebuie sa existe.
UDMR trebuie sa aiba un dialog cu Opozitia. Sunt sanse mici ca PDL sa ramana la Putere Schimbare radicala de macaz al unor membri UDMR, partid care, pana de curand, si-a manifestat loialitatea fata de PD-L.
UDMR alege daca "isi va baga mintile in cap" sau se va revolta Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a precizat, intr-o postare pe blogul personal, ca "in acest moment, UDMR-ului nu i se mai cere sa fie nici macar instrument, ci pur si simplu un paj care sa nu se preocupe de soarta sa, ci doar de bunastarea stapanului".
google-analytics.com