MEDIAFAX: Rapid invinge echipa MyPa, scor 3-1, in turul doi preliminar al Ligii Europa
Formatia Rapid a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa finlandeza Myllykosken Pallo-47, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Teixeira ‘8, Grigore ‘40 si Pancu ‘45. Pentru MyPa a inscris Williams, in minutul 26.
1-0: Teixeira deschide scorul in urma unei actiuni personale la capatul careia il invinge pe portarul advers cu un sut plasat la coltul lung;
1-1: Williams profita de greselile in lant ale fundasilor centrali Oros si Abrudan si marcheaza cu un sut din intoarcere;
2-1: Roman executa o lovitura libera de pe patea dreapta, iar Grigore inscrie cu capul, de la aproximativ 10 metri;
3-1: Rui Duarte ii paseaza lui Pancu, care dribleaza un adversar si il invinge pe portarul advers cu un lob din aprooximativ 14 metri.
Rapid: Albut - Rui Duarte, Abrudan, Oros, Milisavljevici - Teixeira (Voicu ‘72), Grigore, Grigorie (Ilijoski ‘46) - Roman (Goga ‘57), Surdu, Pancu. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.
MyPa: Kuismala - Sesay (Kukka ‘66), Nongotamba, Koskinen, Aho, Vesala - Oksanen, Saxman (Ramadingaye ‘72), Gela (Selin ‘81), O‘Neill - Williams. Antrenor: Toni Korkeakunnas.
Cartonase galbene: Grigore ‘44, Abrudan ‘46 / Gela ‘19, O‘Neill ‘49
Arbitri: Stavros Tritsonis (central) - Grigorios Panou, Michael Karsiotis (asistenti) - Michael Koukoulakis (rezerva) - toti Grecia.
La Rapid, au debutat oficial la acest meci antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si jucatorii Abrudan, Milosavlevici, Goga, Voicu si Ilijoski.
In tribune s-au aproximativ 6.000 de spectatori. Actionarul majoritar George Copos a venit insotit de ultima achizitie a Rapidului, Paul Codrea, alaturi de care a si urnmarit meciul, de la tribuna 0.
In minutul 51, galeria Rapidului a aprins mai multe torte, una dintre ele fiind aruncata in teren, in careul formatiei MyPa.
Suporterii giulesteni au scandat in mai multe randuri: "Mitica la puscarie" si au proferat injurii la adversa atacantului Romeo Surdu, nemultumiti de evolutia acestuia.
Mansa secunda a intalnirii se va disputa la 26 iulie, de la ora 18.30, la Myllykoski.