Cautare

34 de rezultate pentru "gladiola nitulescu" (3.55 secunde)
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu.
I-am spus sa-si rezolve problemele si ca il astept la discutii dupa 7 ianuarie", a comentat presedintele gruparii ALRO Slatina, Jean Nitulescu.
Am inteles ca nea Jean Nitulescu (presedintele formatiei ALRO - n.r.) are acum niste treburi, am vorbit cu el.
Am vorbit cu nea Jean Nitulescu si mi s-a propus sa iau in calcul si Slatina. Daca nu ma inteleg acolo, o sa ma gandesc si la asta, e mai aproape de casa si e un proiect bun...
Cei 21 de jucatori au fost insotiti de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, si de antrenorul principal Daniel Mogosanu, pe final facandu-si aparitia si presedintele Jean Nitulescu.
,,Amicalele nu o sa le jucam cu echipe din tara, vor fi adversari straini, am stabilit in mare cu cine jucam, dar mai pot aparea modificari la fata locului, iar detaliile acestea le vom anunta la momentul oportun", a declarat presedintele Jean Nitulescu.
Purtam discutii cu o persoana si asteptam un raspuns pana maine (astazi - n.r.)", a declarat, pentru Olt TV, presedintele Jean Nitulescu.
Contractul lor este pana pe 15 iunie, iar obiectivul este locul trei", a declarat, pentru Olt TV, presedintele gruparii oltene, Jean Nitulescu.
Ne-am inteles foarte repede, nu este greu sa negociezi cu presedintele ALRO, Jean Nitulescu. Toata discutia a durat 20 de minute.
"Este o expozitie dedicata unei zone matrice pentru noi romanii, Marginimea Sibiului", a spus directorul general al MNTR, Virgil Stefan Nitulescu, evidentiind efortul realizat de familia dr.
http://fluturisioameni.blogspot.com/ scenariul si regia Silviu Oltean coregrafia Lelia Marcu scenografia Wilhelmina Arz lumini si sunet Ilina Pepine Ionel Nitulescu video Regele si Regina Ionescu butaforie Nicolae Iancu DISTRIBUTIA Ana Pepine Lelia Marcu Veronica Stoian Daniela Niculae Andreea Capraru Paul Cimpoieru Silviu Man Florin Rosu Toni Dumitrescu Ionut Marcu Ionel Barac TURNEE SI PREMII 2012 Marele premiu al Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" Bilete:
Asa cum anticipam, echipa FC Caracal, in frunte cu Balaci, Nitulescu, Ilinca si primarul Anghel, isi face datoria: 1-0 cu FC Sibiu.
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com