Desi a afirmat in nenumarate randuri ca nu va da curs ofertei venite din partea celor de la ALRO Slatina, Sorin Cartu a ajuns la un acord cu divizionara secunda, urmand sa ocupe functia de consilier tehnic. Noul antrenor principal al aluministilor este Mircea Irimescu, "secund" ramanand George Bita. "Incepand de astazi (ieri - n.r.), domnul Cartu este consilier tehnic. Se va ocupa de strategie, de echipele de juniori ale clubului si de prima formatie. Mircea Irimescu este antrenor principal. Contractul lor este pana pe 15 iunie, iar obiectivul este locul trei", a declarat, pentru Olt TV, presedintele gruparii oltene, Jean Nitulescu.
Noul staff tehnic al aluministilor si-a inceput activitatea ieri-dimineata, pe stadionul "Metalurgistul", cand a avut loc primul antrenament al saptamanii. "Am inceput munca aici, la Slatina, si pot spune ca sunt multumit de ce am gasit. Cunosc aproape tot lotul, multi dintre ei jucand la Universitatea Craiova, pe Boroiban il stiu ca a jucat cu fiu-meu Paul, deci o sa ne obisnuim repede unii cu altii. Si staff-ul medical a fost la noi, la Craiova... Suntem familiarizati cu seria a doua, de asta am si acceptat, si cred ca ocuparea locului trei este un obiectiv ce poate fi realizat. De altfel, acum ne uitam pe program si stabileam planul de atac. Sper sa facem o treaba buna", a declarat Mircea Irimescu pentru GdS.
Consilierul tehnic Sorin Cartu nu a raspuns la telefon si nici dupa antrenamentul de ieri-dimineata nu a dorit sa dea vreo declaratie.