Formatia ALRO Slatina a facut ieri-dimineata o scurta "plimbare" la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde a efectuat vizita medicala. Cei 21 de jucatori au fost insotiti de medicul echipei, Claudiu Stamatescu, si de antrenorul principal Daniel Mogosanu, pe final facandu-si aparitia si presedintele Jean Nitulescu.
Lotul aluministilor prezent in Banie a fost compus din: portari - Nicusor Banica, Marian Mecea; jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Cum vizita s-a incheiat aproape de pranz, tehnicianul Daniel Mogosanu a hotarat sa-i lase liberi toata ziua pe jucatorii sai. De astazi, insa, lucrurile vor sta cu totul altfel, fiind programate cate doua sedinte de pregatire pe zi pana sambata, cand va avea loc primul amical pe 2012, programat de la ora 11.00, pe stadionul "Metalurgistul", contra divizionarei C Damila Maciuca.

Mogosanu: Trebuie sa incepem in forta

"Principalul" Daniel Mogosanu a afirmat ca ALRO Slatina nu trebuie confundata cu Universitatea Craiova, chiar daca in lotul sau sunt noua fosti jucatori ai Stiintei si ca isi doreste sa inceapa returul cu rezultate pozitive. "Nu suntem la reunirea Universitatii, ci a echipei ALRO Slatina, dar este adevarat ca avem o mare parte de jucatori care au evoluat la Craiova. Spiritul n-a murit si nu o sa moara niciodata, insa jucam sub o alta denumire si reprezentam orasul Slatina. Obiectivul nostru din acest an este clasarea pe primele patru locuri. Pentru primele doua pozitii este mai greu si totodata destul de devreme ca sa vorbim. Pentru asta trebuie sa ne pregatim si sa incepem in forta. Daca reusim sa realizam promovarea, un lucru dificil, sunt convins ca se gasesc resursele pentru sustinerea echipei in Liga I", a spus Daniel Mogosanu.
Numarul jucatorilor care au evoluat pentru Universitatea Craiova si care ar putea juca pentru ALRO ar putea creste la 11, dar pentru asta trebuie ca Madalin Ciuca si Gabriel Velcovici sa fie declarati liberi de contract de catre comisiile FRF, cei doi aratandu-se dispusi sa evolueze la Slatina.

Stancu: Ne dorim foarte mult sa promovam

La randul lor, Ionut Stancu (foto) si Alin Vigariu si-au amintit si ei de perioada petrecuta la Universitatea si au punctat ca isi doresc foarte mult sa promoveze cu ALRO in Liga I. "Acum, ca ne aflam aici, ne simtim ca la Craiova, dar suntem la ALRO. Atmosfera e foarte buna si n-am avut asa liniste si continuitate in jocuri de mult timp. Nu regret ca am facut pasul din Liga I aici, la Slatina, pentru ca am gasit niste oameni foarte buni, profesionisti, care isi doresc performanta si speram ca ea sa vina. Faptul ca avem atatia fotbalisti de la Craiova inseamna ca aici sunt jucatori talentati si e foarte bine sa-i avem la echipa. Cu totii ne dorim foarte mult sa promovam", a spus Ionut Stancu. "Da, putem spune ca ne simtim ca la Universitatea, mai ales ca Slatina este aproape de Craiova. Obiectivul este promovarea, noi incercam asta. Ramane de vazut si daca vom reusi. Sigur ca Slatina poate tine o echipa in Liga I, pentru ca sunt destui oameni cu bani. Sunt orase mult mai mici ca Slatina, care au avut echipe pe prima scena", a punctat Alin Vigariu.