Cautare

369 de rezultate pentru "ghigianu mariana" (3.25 secunde)
Explicatii tehnice Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a explicat faptul ca si tatii pot beneficia de pe urma noii legi daca venitul venitul lor este mai mare decat al sotiilor.
Ministrul muncii, Mariana Campean, afirma ca o crestere cu 50% a salariilor pentru cei 1,3 milioane de bugetari ne-ar costa cel putin 10 miliarde de euro.
„Profesorii vor primi drepturile aferente, adica majorarea salariilor cu 50%, doar daca pâna la 1 aprilie 2009 va intra în vigoare noua lege a salarizarii personalului din sectorul bugetar“, a declarat pentru NewsIn ministrul muncii, Mariana Câmpeanu.
"Din cei 36.392 de turisti care au participat la actiuni interne, 38,1% au vizitat litoralul, 32,3% - statiunile balneare, 14,5% - zona montana si traseele alpine, 8% - zonele istorice si 7,1% - zone de pelerinaj religios si au facut croaziere fluviale", a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.  Grecia, destinatia externa preferata  Potrivit Marianei Tanase, în perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2008, turistii doljeni care au preferat excursiile în afara tarii au ales sa viziteze în special tari europene.
Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, la sfârsitul saptamânii trecute, ca aproximativ 17.000 de români ar putea fi disponibilizati din cauza crizei economice.
În acelasi timp, salariul mediu net pe judet a fost în septembrie de 1.170 de lei, spune Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Fostul ministru al Muncii, Mariana Campeanu, declara in 22 decembrie ca Ministerul Muncii estimeaza ca 54.000 de angajati vor fi disponibilizati pana in aprilie anul viitor, insa depasirea acestei cifre intr-un termen de trei luni reprezinta un pericol, intrucat "o astfel de crestere a numarului de someri iese din normalitatea acestei perioade a anului".
Societatea ii are ca asociati pe Adrian Rusu, Aiten Ercai, Mariana Francu, Cornelia Gabara, Gabriela, Ioana si Gheorghe Mihalache, precum si pe Costel Oglan.
Potrivit primarului din Cernavoda, Mariana Mircea, la urmare a discutiilor de ieri cu reprezentantii unitatii nucleare, s-a ajuns la un acord de principiu in privinta taxei.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
000 de euro pe an, daca tot nu vor sa contribuie altfel la bugetul local al orasului, daca ignora comunitatea locala", spune Matei, adaugand ca "iau astfel exemplu din alte parti" - exemplul la care se refera edilul este cel al orasului Cernavoda, unde primarul Mariana Mircea instituie o astfel de taxa "de risc" Centralei Nucleare.
Vanzarile au mai mers acum doua-trei saptamani, dar acum...", a aratat si Mariana Sovre, reprezentanta unei companii prezente la targul de la Teatrul National "Marin Sorescu".
Spaniolii care detin firma bucuresteana Alfatar Investment SRL, condusa de Mariana Dodoc si care a avut un profit de 1.
Cea mai mica suma imprumutata este de 500 de lei, iar cea mai mare - 2500 de lei", a declarat pentru cotidianul "Replica", Mariana Paculea, contabil principal la CAJP Constanta.
Reprezentanta Agentiei de Dezvoltare Vratsa, Mariana Dimitriova, a precizat ca ambele tari deruleaza impreuna un proiect de 26 de milioane de euro, finantat din Fondul de Dezvoltare Europeana, la care participa sapte regiuni din Romania si noua din Bulgaria.
Am facut camera pentru branza, ca asa de unde luam 4.000 de lei", a spus Mariana Gubauceanu, alt fermier din Bailesti.
In alta ordine de idei, primarul din Cernavoda, Mariana Mircea (foto), a premiat recent 151 de elevi care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele si concursurile scolare, in anul scolar 2008—2009.
Pe langa clientii deja convinsi de beneficiile aduse de o centrala termica BAXI, o sa mai adaugam 4 norocosi pe 8 Ianuarie 2010" ne marturiseste Mariana Neamtu, Director Marketing al Baxi Romania Dupa cum declara si Sylvia Kerzbek, Director Marketing al OBI Romania:
"Balanta comerciala in perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2009 prezinta un excedent de 7,978 milioane de euro, fata de perioada corespunzatoare din anul precedent, cand s-a inregistrat un deficit de 55,766 milioane de euro", a declarat Mariana Tanase, directorul coordonator al Directiei Regionale de Statistica Dolj, care a explicat ca gradul de acoperire a importurilor prin exporturi in perioada respectiva a fost de 103,7% fata de 85,4% in perioada 1 ianuarie - 30 septembrie 2008.
Realizand ca situatia e groasa, liderul PRM si-a asigurat serviciile renumitei avocate Mariana Stefan, care l-a aparat si pe Gigi Becali, in 2009.'
google-analytics.com