Cautare

577 de rezultate pentru "gaz meyan podari" (3.66 secunde)
Iacob, Cosereanu, Serbanica, Massaro Gaz Metan: Valceanu - Dobrescu, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru, Deaconu, Chamed - Morar Rezerve:
Neobservat inca, a venit si abonamentul la gaz metan. ... Guvernantii vor scoate bani si de la firmele ce vor fi in stare sa le plateasca salariatilor lefuri majorate, prin cresterea impozitelor dar si de la firmele care folosesc gaz metan, adica aproape toate.
Gaz Metan: Valceanu - De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu - Alceus, Lixandru - Chamed, Deaconu, Trif - Morar Rezerve: Buzbuchi, Filip, Velisar, Romeo, Horj, Izata, Steau, Gaspar, Irobiso Antrenor:
Croitoru, Moisie, Boldor, Viana, Ruan, Honciu, Palic, Said, Arias Gaz Metan: Valceanu - Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu - Lixandru, Alceus, Deaconu, Trif - Irobiso, Morar Rezerve:
ANRE a aplicat primele amenzi in criza facturilor uriase la curent si gaze, astfel ca Electrica Furnizare si Gaz Vest au fost sanctionate cu cate 200.000 de lei.
Ba au aparut abonamente, ba au disparut, ba s-a bagat nu stiu ce tarifare si a disparut si aia, ba s-a schimbat de 15 ori pretul la gaz.
CFR Cluj a castigat greu cu Gaz Metan Medias, 2-1, datorita unui gol marcat de Cristi Negut in minutul 90+4.
Cuvantul gaz vine din latinescul "chaos", remarca ziaristul elvetian Pierre Chambonnet. Etimologia se explica prin "miscarea haotica a moleculelor ce compun un corp in stare gazoasa.
Situatia de la Gaz Metan Medias este critica din cauza situatiei financiare a clubului, iar jucatorii au cerut rezilierea contractelor, cerinta acceptata in cele din urma de conducerea clubului, insa numai in anumite conditii.
Gaz Metan Medias, ocupanta locului 14 in Liga 1, este in pragul dezintegrarii, inaintea meciului de la Bucuresti cu Dinamo, din etapa cu numarul 27.
Dinamo profita de degringolada de la Gaz Metan - Transferuri noi pentru Flavius Stoican
Gaz Metan Medias e aproape de faliment dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, insa Eric trage un semnal de alarma pe "ultima suta".
Fostul presedinte al Rusiei, Dimitri Medvedev, ameninta Europa, intr-un mesaj publicat pe Twitter, cu preturi de 2.000 de euro petru o mie de metri cubi de gaz, dupa decizia Germaniei de a bloca gazoductul Nord Stream 2.
Ioan Marginean, fostul presedinte de la Gaz Metan Medias, a vorbit despre situatia in care se afla in acest moment fosta sa echipa si spune ca exista o posibilitate de salvare a clubului.
Putin sustine ca "agenda verde" a UE e de vina pentru criza energiei. Putin: Uniunea Europeana trebuie doar sa porneasca Nord Stream 2 pentru mai mult gaz.
Garda de coasta suedeza a descoperit o a patra scurgere de gaz din conductele Nord Stream. Livrarile de gaz prin conducta NS1 au fost oprite de Rusia luna aceasta.
UE are mai mult gaz decat poate folosi. Depozitele UE sunt la 93,6%, iar pretul a scazut la 1/3 fata de vara.
Olaf Scholz a inaugurat primul terminal plutitor de gaz natural lichefiat al Germaniei Construirea lui in orasul nordic Wilhelmshaven a durat doar 10 luni Germania devine independenta in legatura cu aprovizionarea de gaz.
Mai multe conducte de gaz au explodat dupa cutremur. Expertii Transgaz merg in Turcia pentru remedierea avariilor. Peste 4.800 de oameni au murit in cutremur.
Gaz Metan: Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior (Trif '85), I. Filip - Morar, Irobiso (Chamed '60), Gradinaru.
google-analytics.com