Cautare

577 de rezultate pentru "gaz meyan podari" (2.95 secunde)
Gaz Metan: Grosz - Kanda, Matricardi, Avram, Maxim - Harfas, P.Iancu - Ursu, Gaspar, P.Costea - Domsa; Antrenor:
Doi oameni au fost raniti in Turda dupa ce rezervorul de gaz al unei masini, aflate intr-un garaj, a explodat.
SUA suspenda constructia a noi terminale de export de gaz, invocand amenintarea climatica Actiunea vine la o luna dupa summit-ul climatic al ONU, desfasurat in Dubai Biden:
Ca urmare, total insensibil la grija manifestata de Nastase pentru binele tarii, Basescu s-a grabit sa toarne gaz pe foc afirmand ca rezervele europenilor au la baza stenogramele sedintelor PSD care, odata lecturate la Bruxelles, ar fi produs neplacute frisoane oficialilor UE, obisnuiti cu mult mai multa democratie decat cea produsa in laboratoarele social-democratilor lui Iliescu.
Aceasta este insa o problema de viitor si, pentru a reveni la prezent, trebuie spus ca, desi a fost nominalizat de Basescu, Theodor Stolojan s-a ferit sa puna gaz pe foc precizand ce intentii are.
La Paris s-a discutat si despre stadiul privatizarii Distrigaz Sud cu Gaz de France, privatizare programata a fi incheiata in a doua jumatate a lui aprilie.
Majorarile de preturi la utilitati Benzina cu plumb - cu 100 de euro/1.000 litri Benzina fara plumb - cu 55 de euro/1.000 litri Motorina - cu 53 de euro/1.000 litri Pacura - cu 6,81 euro/1.000 kilograme Electricitatea utilizata comercial - 0,14 euro/MWh Electricitatea utilizata necomercial - 0,30 euro/MWh Gaz natural folosit drept carburant - 1,59 euro/gigajoule Gigacaloria - cu 20% Scumpiri la alimente si alcool - carnea de pasare - 10% - oua - 10% - mezelurile - 2-3% - alcool - 25% - berea 5-10% - tigarile - 4.000-5.000 lei/pachet Majorari la alte produse - materiale de constructii - 10% - autoturisme - 1-2% - electrocasnice - 20% - aparate foto si camere video - 30% - confecþiile din blanuri naturale - 45% - articolele din cristal - 55% - parfumuri - 35% - arme de vinatoare - 100% - iahturi si barci cu motor pentru agrement - 50%
Grupul Rompetrol are o noua divizie de comert cu gaz petrolier lichefiat (GPL), compania Rompetrol Gas, pentru accentuarea prezentei Grupului pe piata interna si externa de profil.
Firma Samsung intentioneaza promovarea in Romania a unui proiect privind introducerea autobuzelor pe baza de gaz natural comprimat, care au ca efect, in primul rand, reducerea poluarii, precum si investitii in industria bunurilor de consum electronice si in domeniul IT.
Dupa confirmarea existentei sau inexistentei resurselor de gaz (aproximativ 5 ani) vom lua o decizie finala care presupune da, exploatam gaze de sist, cu respectarea tuturor standardelor europene si mondiale de protectia mediului".
Ovidiu Dananae se alatura astfel jucatorilor Paul Parvulescu (Gaz Metan Medias) si Alexandru Chipciu (FC Brasov), care au semnat contracte cu Steaua in aceasta iarna.
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
Aceasta situatie bizara nu face altceva decat sa toarne gaz pe foc, filialele locale ale Partidului Social Democrat ezitand acum sa se declare de partea fostului lor sef.
Ramane de vazut in ce masura va tine cont Rusia de aceste lovituri, in momentele in care se va hotari sa se joace la robinetele de gaz metan.
Directorul Distrigaz Sud, Petre Ciocanescu, a declarat ca exista retele de gaz in zona vizata de proiect, societatea are un plan al acestora, iar programele de intretinere ale Distrigaz se vor derula normal, dupa graficele stabilite, fara a fi afectate celelalte interventii ale constructorilor.
Calcule de chimie cuantica au sugerat ca aminoacizii, care proveneau din interiorul norilor de gaz si praf din adancul spatiului, puteau ajunge pe Pamant, lipiti de praful interstelar, intr-o perioada in care aici existau deja conditiile principale pentru aparitia vietii.
In mine este vorba de asa-zisa acumulare grizu, gaz de mina - au particule extrem de fine - care sta si pluteste aproape ca un animal, invizibila si asteapta flamanda o scanteie.
Din senin, in fata statiei Saliut-7, la circa 250 de kilometri deasupra Pamantului, intr-un vid aproape perfect, a aparut un nor mare de gaz portocaliu, de origine necunoscuta.
Pana in anul 2020, Romania ar putea produce mai mult gaz decat consuma ea si Republica Moldova impreuna. Aceasta este o veste buna pentru CE, dar Romaniei ii lipseste o strategie pe termen lung pentru exploatarea in mod sistematic a acestei oportunitati.
google-analytics.com