Cautare

577 de rezultate pentru "gaz meyan podari" (6.92 secunde)
Solicitarea sa a turnat gaz pe focul angajatilor institutiei, nemultumiti ca, in timp ce ei fierb de teama sa nu fie dati afara de guvern ca urmare a restructurarilor, Brezniceanu este impins politic pe un post fara sa dea concurs.
Acum s-a trezit si Basescu ca unele firme primesc gaz ieftin, asta dupa ce oamenii sai de la ministerul Economiei au prelungit contractele cu "baietii destepti" pana in 2018.
Washing tonul are tot interesul sa ramana aproape de tarile care vor alimenta conductele de petrol si gaz, a caror constructie vizeaza diminuarea influentei energetice a Rusiei asupra Uniunii Europene.
"Ca un facut, in ultima vreme, cu fiecare iesire publica, presedintele Basescu 'mai toarna gaz peste foc' starnind noi nedumeriri si motive de panica.
Contextul era altul, si nu putem nega, nici eu, nici Regele Mihai, ca sfatuitorii nostri mai mult au turnat gaz peste foc, in momente delicate.
Contextul era altul, si nu putem nega, nici eu, nici Regele Mihai, ca sfatuitorii nostri mai mult au turnat gaz peste foc, in momente delicate.
"Ceilalti" inseamna partea iresponsabila a societatii, naravita la lefuri, pensii, medicamente, cartofi, benzina si gaz la aragaz. Pedelistii sunt un fel de apostoli care merg prin popor (Mercedes apostolorum!) si incearca sa-l dezbare de naravuri.
Este drept ca intre timp fiecare dintre noi a evaluat sfaturile primite in perioada de criza (sfaturi care nu de putine ori au turnat, din ambele parti, gaz peste foc) si a facut schimbarile care se impuneau.
"Desi Geoana are un comportament iresponsabil" si prin scrisoarea deschisa "nu a facut decat sa puna gaz pe foc", Iliescu nu se declara de acord cu excluderea sa din partid.
Mai mult, acum, astfel de gesturi ar putea sa aiba efecte contrare, sa toarne gaz peste focul nemultumirii.Nevoile romanilor sunt foarte multe si greu de satisfacut in contextul actual.
Deci, avantajul victoriei masluite a lui Boc de la Cluj e ca toarna gaz peste focul agonic al PD-L, spulberand si ultima sansa teoretica a fostului partid prezidential de a se salva.
Nici nu a fost vreme, nici nu am vrut sa pun gaz pe foc, pentru ca as fi avut, atunci, multe de adaugat in privinta domnului Rus.
Iar peste aceste realitati suficiente, pentru a bloca o decizie, iata a fost turnata o cantitate consistenta de gaz pe foc.
Din America, Traian Basescu s-a intors cu ideea sustinerii, contra prieteniei cu Joe Biden, a razboiului impotriva Iranului, cu o dragoste bolnava pentru conducta Nabucco, moarta din fasa, deoarece gaz pe ea nu va baga nimeni, decat, eventual, Armata Rosie, insiruita cu spatele la terminal, dupa o cura de un an cu fasole, si cu ordinul transformarii lui MRU in "premier interimar".
Ca, altminteri, nu vad ce se schimba daca vom cumpara gaz de la rusi, algerieni, azeri sau mai stiu eu cine.
Lucrurile au evoluat dupa descoperirea de gaz in Marea Neagra sau daca ne gandim la ce se intampla in dosarul nuclear, unde peisajul s-a mai schimbat, dupa Fukushima.
salarii si pensii mici, lipsa locurilor de munca, agricultura de subzistenta, problemele din invatamant, din sanatate, problemele sociale, problemele de infrastructura - drumuri, trotuare, alimentarea cu apa, gaz etc.
Iar colac peste pupaza vine si basescu sa toarne gaz peste foc, prin sustinerea Fecioarei din Plescoi, in dauna buldogului portocaliu.
Mai mult, interventia lui traian basescu, insistenta cu care a promovat-o pe udrea, n-au facut decat sa toarne gaz peste foc.
petrol, gaz, minereuri de toate tipurile - feroase si neferoase. Pe fondul manifestarilor publice din ultima perioada, analistii economici isi pun intrebarea, pe buna dreptate:
google-analytics.com