Cautare

169 de rezultate pentru "galeria" (7.30 secunde)
Vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin i-a prilejuit acestuia constatarea ca moda politicianului nonconformist, pe care el a lansat-o in Romania, are multi adepti pe scena politica internationala.
• Din galeria marilor ziaristi romani contemporani cu Basescu: Andreea Pora, Radu Moraru, Rodica Culcer s.a., Grigore Cartianu este cu un cap deasupra tuturor.
Pe langa innoirea parcului auto, deputatii au mai investit aproape 47 de miliarde de lei pentru “galeria de trecere“ spre viitorul sediu al Senatului din Palatul Parlamentului, unde s-a amenajat noul bufet.
Am inchis hipermarketul din Armonia Braila la decizia dezvoltatorului, pentru ca, initial, era prevazut un centru comercial cu 80 de magazine, dar la un moment dat ajunsesem sa operam doar cu 19 magazine in galeria comerciala".
Pentru a va convinge, gsp.ro va invita sa urmariti galeria foto : http://ligasexy.gsp.ro/stiri/1571/foto-frumoasa-din-finala-sabine-lisicki-e-noua-senzatie-din-tenis.htm
Alegatorii din Sports Illustrated Swimsuit i-au acordat 39% din voturi castigatoarei, Kelly, in timp ce pe locul doi s-a clasat Erin Heatherton, un model al revistei Victoria Secret, cu 32% dintre voturi. Aici puteti vedea galeria spectaculoasa cu Kelly Rohrbach: http://www.jurnalul24.ro/galerie-noul-model-sexy-sports-illustrated/
A demonstrat-o de Revelion, pe care si l-a petrecut alaturi de fiica ei si de noul ei iubit pe o plaja din Mexic. Imaginile din galeria postata pe protvmagazin.ro n-au nevoie de niciun fel de comentariu.
Un tablou intitulat Portretul unei tinere de Dosso Dossi de la Galeria Nationala Victoria, a fost identificat drept portret al Lucretiei in noiembrie 2008.Mai multe alte tablouri, cum ar fi cel al lui Bartolomeo Veneziano, despre care s-a spus ca ar fi ale ei, nu au fost acceptate de cercetatori.
Cand vrei sa fii solist, cel mai adesea te fluiera galeria, ca pe un tenor ragusit de la Scala din Milano.
Cand vrei sa fii solist, cel mai adesea te fluiera galeria, ca pe un tenor ragusit de la Scala din Milano.
Secventa de poze din galeria alaturata pe care o veti vedea mai jos a facut inconjurul internetului. In imagini putem observa doi tineri care fac eforturi disperate de a salva din apele involburate ale unui rau un miel neajutorat, scrie kanald.ro.
Inaccesibila oricui altcuiva in afara elitei politice si financiare, galeria este, prin urmare, privata de functia sa. La fel stau lucrurile si in cazul restaurantului parlamentar, unde se pot organiza nunti si botezuri.
Evreii erau vazuti, prin dioptrii diforme, ca promotorii celui mai abject materialism, agenti ai capitalismului spoliator si anarhic, sursa exclusiva a nenorocirilor natiunii germane. In galeria antisemitilor din spatiul german s-au mai ilustrat cu articole, pamflete, discursuri si chiar lucrari cu pretentii stiintifice:
Potrivit aceleiasi surse, atat Vadim, cat si Bandac, s-au aratat "stupefiati" de aparitia textului criticului de arta Andrei Plesu, intitulat "Fragment apocrif dintr-un dialog platonic", prezentat la galeria "Simeza", care ar fi avut "un caracter incitant".
Festivitatile s-au incheiat la sediul Prefecturii Constanta prin dezvelirea plachetei memoriale "Galeria Prefectilor Judetului Constanta", in care stau scrise numele tuturor prefectilor Constantei care s-au succedat din anul 1878 pana astazi.
Institutul Cultural Roman din New York (ICRNY) a deschis, pe 18 iunie, in Galeria Romana din metropola americana, expozitia "Freedom for Lazy People", la care au fost invitati "trei dintre cei mai activi si provocatori street artisti romani", dupa cum sustinea ICRNY.Expozitia a fost criticata in publicatia romaneasca "New York Magazin", printr-un articol semnat de John Gabrian Marinescu, materialul fiind preluat si in presa de la Bucuresti.
Ramane ca la prezidentiale sa ganditi mai bine ca in trecut." Iata cum viata, care e un teatru trist, bate literatura: presedintele-jucator ca personaj desprins parca din galeria teatrului absurd al lui Eugen Ionesco.
In schimb, atunci cand Geoana a vorbit despre "normalizarea" relatiilor externe ale Romaniei cu Rasaritul, din galeria democrat-liberalilor s-a strigat in mod insolent:
Pana sa fumeze pipa pacii cu cine crede de cuviinta, poate Basescu ar trebui sa faca ochii roata prin jur si sa-si scaneze intelept galeria de curteni.
La fel ca Ion Iliescu si Emil Constantinescu, actualul sef al statului va intra in galeria politicienilor cunoscuti, dar, doar atat.
google-analytics.com