Cautare

117 de rezultate pentru "franco midiri" (2.68 secunde)
Solana a intrat in Partidul Socialist Spaniol in 1964, fiind cunoscut drept un radical in tineretea sa, sub regimul generalului Francisco Franco.
Este natural, este normal si, din aceasta perspectiva, orice varianta care poate fi explorata in viitor, poate fi o buna idee si un bun proiect", a declarat Diaconescu, la un forum al oamenilor de afaceri italieni, la care a participat si seful diplomatiei italiene, Franco Frattini.
In capitalismul atat de laudat, in Spania Franco a murit in patul lui, la fel si Pinochet in Chile si multi alti presedinti din America Latina si Centrala!
Maurizio Bianconi, membru al Partidului Libertatii, l-a jignit pe Franco Barbato, din partidul de opozitie Italia Valorilor, dupa care colegii lui Bianconi au tabarat cu pumnii pe Barbato, scrie Telegraph.co.uk.
Ministrii de Interne ai Frantei si Germaniei au transmis CE o scrisoare prin care se solicita amanarea aderarii Romaniei, dar si a Bulgariei, la Schengen, solicitarea fiind de asemenea adresata presedintiei belgiene a UE si Ungariei, care va prelua presedintia, au declarat surse europene, pentru Mediafax, ca este vorba despre un demers franco-german adresat atat Comisiei Europene, cat si presedintiei belgiene in exercitiu a UE, precum si viitoarei presedintii ungare a Uniunii, al carei mandat va incepe la 1 ianuarie 2011.
In privinta obiectiilor franco-germane fata de viitoarea aderare a celor doua tari, Berlinul si Parisul invocand amploarea coruptiei si neadaptarea sistemelor judiciare, Sandor Pinter a declarat ca va trebui sa se "analizeze daca au mai existat conditii prealabile similare" in cazul aderarii altor tari.
"Suntem reprezentanti ai tuturor partidelor parlamentare din Romania, dar am venit aici cu un mesaj comun pentru ca Romania a avut intotdeauna o relatie bilaterala speciala cu Franta, chiar daca traversam zilele acestea cel mai delicat moment din istoria relatiilor franco-romane.
Corina Cretu critica, in acest context, faptul ca diplomatia romaneasca nu reuseste sa anticipeze evolutiile din UE, mai ales cele generate de cuplul franco-german, si nu propune nimic care sa permita protejarea intereselor nationale.
Premierii roman si italian se vor intalni, luni, in cursul dupa-amiezii, urmand sa sustina si declaratii comune de presa. De asemenea, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, il va primi, luni, pe ministrul italian de Externe, Franco Frattini.
Prevad o disputa aspra in legatura cu viitoarea "guvernanta economica a UE", propusa de cuplul franco-german. O propunere care n-a fost primita bine nici de mediul economic.
In martie 2007, vicepresedintele Comisiei Europene, Franco Frattini - care ocupa portofoliul pentru Justitie si Afaceri Interne in executivul comunitar, referindu-se la succesele inregistrate de Romania in procesul de aderare la Uniunea Europeana, a declarat:
Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20! - Romania se afla in plin proces de privatizare a unor companii importante:
Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20! - In cursul verii toride din punct de vedere politic pe care am traversat-o ati spus ca aceste evenimente ar putea "dauna imaginii Romaniei".
Mai ales daca ne aducem aminte de tensiunile care au marcat relatiile franco-romane in ultimii trei ani. Trimisul special RFI, Vasile Damian, a urmarit deplasarea oaspetelui roman la Paris si ne rezuma principalele puncte ale rezultatelor acestei vizite.
La finalul intrevederii Primarului General i-a fost inmanata medalia Senatului Republicii Franceze, in semn de recunoastere a contributiei avute la dezvoltarea relatiilor franco-romane.
(Prietenii premierului cel asteptat stiu de ce.) Pseudo-revolutia de pe Dambovita ofera ocazia resetarii motorului franco-german pe plaiul mioritic. Aceasta dupa ce el se gripase de ani buni alergand bezmetic pe magistralele trans-europene.
Bogdan Tiberiu Iacob) Europarlamentarul ALDE Norica Nicoiai comenteaza, pentru Inpolitics, discursul rostit in PE de catre presedintele CE, Jean Claude Juncker, dar si dedesubtul vizitei lui Francois Hollande la Bucuresti, precum si falia tot mai vizibila intre interesele franco-germane si cele americane din tara noastra.
Dupa cum se stie, reprezentantii Internelor au prezentat saptamana trecuta vicepresedintelui Comisiei Europene, Franco Frattini, conceptul de creare a Sistemului Integrat de Securitate a Frontierei.
Oficialul roman i-a prezentat comisarului european stadiul negocierilor cu concernul franco-german EADS, asigurandu-l totodata ca noul contract va elimina orice suprapuneri cu programele finantate de Uniunea Europeana (si care vizeaza tot securizarea frontierelor Romaniei).
OTP (institutie financiar-bancara din Ungaria, echivalenta CEC-ului romanesc), Eurobank (banca din Grecia proprietara bancii Banc Post), National Bank of Greece (banca greceasca proprietara a Bancii Romanesti), Raiffesien Bank (banca austriaca care a cumparat fosta Banca Agricola din Romania) si Dexia Bank (gigantica corporatie bancara europeana de origine franco-belgiana, avand active cifrate la nu mai putin de 450 miliarde de euro).
google-analytics.com