Recent, Realitatea FM a invitat ascultatorii la o dezbatere pe tema: Si-a respectat guvernul promisiunile din campania electorala? Care ministru e vinovat de situatia economica a Romaniei? Poate gestiona actualul executiv criza prin care trecem? Credeti ca masurile de austeritate ar trebui sa coincida cu plecarea cabinetului?
Dintre raspunsuri, l-am selectat pe cel pe care il puteti citi in continuare.
'1. Nici o promisiune facuta in campania electorala nu a fost respectata.
2. Nici un ministru nu e vinovat de criza.
3. Acest executiv nu poate gestiona NIMIC, nu depinde de el, nu guvernul ia decizii, Basescu e UNICUL VINOVAT, el e adevaratul FRANAR al Romaniei si pana cand nu-si va intelege INCOMPETENTA noi o vom duce din ce in ce mai rau.
4. Cred ca ar trebui sa incepem cu plecarea lui Basescu din dealul Cotrocenilor si apoi oricine va fi la guvernare va putea face ceva pentru noi.'
Un alt comentator a scris pe un forum textul pe care il puteti citi in continuare.
'Furtul alegerilor din 2004 si 2009 ii face pe mafiotii pedelisti sa topaie. Au reusit prin furt, mita, diversiune, smecherie, nesimtire sa aduca la putere, pentru a doua oara, pe presedintele infractor Traian Basescu! Presedinti ticalosi, in capitalism, au fost adusi la putere in multe tari! In capitalismul atat de laudat, in Spania Franco a murit in patul lui, la fel si Pinochet in Chile si multi alti presedinti din America Latina si Centrala! Sper ca lui Basescu sa i se infunde! Dupa ei au ramas milioane de morti din timpul confruntarilor dar si dupa aceea! Oricum saracia este la ea acasa in toate tarile capitaliste in care au fost adusi la putere, prin lovituri de stat sau frauda, presedinti ticalosi, tradatori si pradatori ai popoarelor lor! Sper ca Romaniei nu i-a fost harazita soarta popoarelor din America de Sud sau Spania capitalismului cu 25% somaj sau Italia lui Berlusconi cu 5 televiziuni! Romani, luptati pentru un sistem politic ca in tarile nordice sau Germania!'
Intr-adevar, romanii au o vorba: pestele de la cap se-mpute. Basescu este un franar al Romaniei, cu el in frunte tara nu progreseaza ci regreseaza.