Cautare

117 de rezultate pentru "franco midiri" (3.18 secunde)
"Consideram ca orasul Constanta este unul deosebit prin faptul ca este port si in acelasi timp un centru industrial, turistic si agricol foarte important", a declarat cu acest prilej Franco Antiga, presedintele Bancii Italo Romena.
Celelalte trei banci inscrise initial, grupul franco-belgian Dexia, Monte dei Paschi di Siena - Italia si Erste Bank, Austria, au anuntat ca nu vor mai depune oferte angajante pentru CEC.
In acest sens, comisarul pentru justitie si afaceri interne, Franco Frattini, a anuntat ca va face tot posibilul sa creeze un instrument special "pentru a-i pedepsi pe oamenii de afaceri care accepta, incurajeaza si sustin munca la negru".
Pana acum, in afara de cele doua companii mentionate, si-au mai aratat interesul pentru fabrica Daewoo franco-japonezii de la Renault-Nissan si chinezii de la Chery Automobile.
Cu prilejul sommet-ului franco-germano-rus desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la castelul Compiegne situat in apropiere de Paris, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Grupul Gazprom - concern rusesc, care reprezinta cel mai mare producator si exportator mondial de gaze naturale - ar putea sa redirectioneze spre consumatorii europeni o parte din productia sa de gaze naturale provenite din giganticul zacamant Shtokman din Marea Barentz.
Craiova face parte din programul nostru de expansiune teritoriala, considerand ca este un centru strategic cu intensa activitate industriala, comerciala si culturala", a declarat Franco Antiga, presedintele Bancii Italo-Romena, la inaugurarea agentiei din Craiova.
Printre acestia se numara gigantii americani FORD si GENERAL MOTORS (GM), alianta franco-japoneza RENAULT-NISSAN, CHERY AUTOMOBILE China si indienii de la TATA MOTORS.
Producatorul franco-roman precizeaza ca investitiile care au stat la baza crearii noului model Sandero s-au ridicat la 147 milioane euro.
grupul bancar franco-belgian Dexia, salvat in septembrie anul trecut de guvernele francez, belgian si luxemburghez, a anuntat suprimarea, in 2009, a circa 900 de locuri de munca, respectiv 2,5 la suta din efective, precum si inchiderea sau reducerea activitatilor internationale.
grupul bancar franco-belgian Dexia, salvat in septembrie anul trecut de guvernele francez, belgian si luxemburghez, a anuntat suprimarea, in 2009, a circa 900 de locuri de munca, respectiv 2,5 la suta din efective, precum si inchiderea sau reducerea activitatilor internationale.
"Prin infiintarea asociatiilor de producatori se poate facilita accesul la formele de sprijin" Seminarul organizat zilele acestea la Craiova face parte din cadrul proiectului de twinning franco-roman "Sprijin si instruire pentru grupurile de producatori in sectorul fructelor si legumelor" (in valoare de 170.000 de euro, din care 150.000 de la CE), derulat de MAPDR.
Asa incat franco-elenilor nu le-a mai ramas decat sa decline onoarea ce le-a fost acordata prin concurs. Ministrul Berceanu, "beneficiarul" acestor intamplari, zice ca i s-au cerut niste lucruri care-l faceau apt pentru portul catuselor, varianta pe care, evident, nu putea sa o aiba in vedere.
Dupa intrunirea Consiliului de Administratie al Bancii Italo Romena din 31 ianuarie 2011, Franco Antiga, presedintele bancii, a anuntat preluarea functiei de director general de catre Giulio Simonelli, dupa incheierea mandatului lui Antonio Bianchin.
Firma este numarul 1 in Italia la suplimente alimentare si cosmetice naturale, pe care le veti putea gasi in curand si in Romania. Equlibra este o companie italiana, fondata in 1987 de Ing. Franco Bianco, in Turin, in nord vestul Italiei.
O instanta din Statele Unite ale Americii a cerut ca Microsoft sa vireze companiei Alcatel-Lucent suma de 367,4 milioane de dolari, dupa ce compania franco-americana a câstigat o prima batalie în litigiul privind încalcarea mai multor patente, transmite AFP, citata de NewsIn.Instanta americana a concluzionat ca gigantul Microsoft nu a încalcat cele patru brevete aflate în discutie si a refuzat companiei Lucent plata unei despagubiri de 1,75 miliarde de dolari.
Doua prime fascicule de particule au efectuat miercuri un tur complet în inelul de 27 de kilometri aflat la 100 de metri sub pamânt, de o parte si de alta a granitei franco-elvetiene.  2,48 milioane de euro, investite în ECRIS Ministerul Justitiei va organiza, pe 27 octombrie, o licitatie în valoare de 2,48 milioane de euro pentru achizitionarea de aplicatii software personalizate, în vederea dezvoltarii sistemului national de gestiune informatica a dosarelor legate de cazuri în Parchete si instantele judecatoresti (ECRIS).
Coproductia franco-romana, filmata in limba romana, face parte din trilogia romaneasca a Vaninei Vignal, inceputa cu "Stella" (2007) si programata a se incheia cu un al treilea film despre elita romaneasca persecutata de regimul comunist dupa 1948.
Dupa rolul interpretat in productia lui Franco Zeffirelli, Iisus din Nazaret, actorul britanic Robert Powell a ajuns sa creada ca este, cu adevarat, un trimis al lui Dumnezeu, desi se considera un ateu inainte de a incepe filmarile.
semnarea Acordului de Asociere a Romaniei la Uniunea Europeana â€" al doilea mare obiectiv strategic, acela de integrare a Romaniei in structurile europene si euroatlantice, promovarea dialogului interetnic in plan nationalist, semnarea Tratatului de Baza cu Ungaria, dupa modelul reconcilierii franco-germane.
James Franco, Armie Hammer, Daniel Craig, Charlize Theron. - Ce film recomanzi pentru aceasta perioada, la cinema? - Recomandarea mea: TRIPLE 9.
google-analytics.com