Cautare

117 de rezultate pentru "franco midiri" (3.05 secunde)
Parteneriatul strategic franco-roman trebuie sa aiba 2 pagini, nu 20! ... Premierul Victor Ponta a vorbit in discursul de 14 iulie despre marile proiecte franco-romane care au fost intrerupte, proiecte care ar trebui reluate, cum ar fi cele din domeniul energetic.
Am intrat intr-o noua era a relatiilor dintre Franta si Romania Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat ca in prezent este o noua era a relatiilor franco-romane, care tine de planul de masuri concrete pentru parteneriatul strategic si cooperarea celor doua tari in subiecte ca PAC, Mali, Siria, acordul comercial al UE cu SUA.
Organizat sub inaltul patronaj al Ambasadei Frantei in Romania, al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania, al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, precum si al altor organisme si companii cu capital francez care functioneaza pe teritoriul romanesc, Forumul de Afaceri Franco-Roman, desfasurat ieri la Hotelul Ibis, a reunit un numar mare de personalitati diplomatice, economice si politice din Bucuresti si din Constanta.
Concernul franco-elen avea la dispozitie patru ani pentru construirea autostrazii, dupa care urma sa o administreze si sa o intretina timp de 26 de ani. ... Consortiul franco-elen este format din firmele Vinci Concessions SAS, Aktor Concessions S.A., Vinci Construction Grand Projets SAS si Aktor SA.
Edilul a avut intalniri si cu reprezentanti ai Senatului Republicii Franceze, care i-au inmanat MEDALIA SENATULUI, in semn de recunoastere a contributiei avute la dezvoltarea relatiilor franco-romane.
26 noiembrie - 2 decembrie 2018) - De la Paris, unde participa la Sezonul franco-roman (400 de evenimente culturale in Centrul Beaubourg), Iohannis ne-a dat asigurari ca nu suntem in pericol din cauza crizei ruso-ucrainiene, si ca guvernul poate sa lucreze chiar daca nu sunt ocupate cele doua posturi de ministri - problema pe care o va rezolva, asa cum a promis, dupa sarbatori.
In sfarsit, Rusia, care simte in motorul franco-german (acum gripat) al UE un partener mai demn de incredere decat America, sesizeaza oportunitatea de a-si formula, in sfarsit, o riposta proprie coerenta, pe masura sfidarii istorice careia trebuie sa-i faca fata, la expansiunea pasnica a Uniunii, care parea la un moment dat ca “nu are vecini, ci doar viitori membri“.
Presedintele Basescu i-a primit ieri, la Cotroceni, in vizita de ramas-bun pe ambasadorii Rusei, Germaniei si Canadei, Alexandr Tolkaci, Wilfried Gruber si Franco Pillarella, cu prilejul incheierii misiunii acestora in Romania.
Vedeti, la spanioli, dupa dictatura lui Franco, a fost o perioada de provizorat, dupa care au urmat primele alegeri. Iar Partidul Socialist Spaniol a stat 15 ani la guvernare, o guvernare de mare succes.
Deputatul PSD a spus ca s-au purtat discutii cu raportorul Parlamentului European pentru Romania, Pierre Moscovici, urmand a fi informati comisarul european pentru extindere, Oli Rehn, si comisarul european pentru justitie si afaceri interne, Franco Fratini.
Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor, i-a adresat ieri o scrisoare comisarului european pentru justitie si afaceri interne, Franco Fratini, in care ii cere parerea in legatura cu solutiile propuse de ministrul Monica Macovei pentru modificarea legislatiei justitiei, cu precizarea daca acestea reprezinta solicitari exprese ale Comisiei Europene.
Potrivit unor informatii din piata, retailerul ar putea deschide si un al doilea magazin, la Constanta. Compania, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, detine trei hipermarketuri, dintre care doua in Bucuresti si unul la Cluj-Napoca.
Comisia Europeana a raspuns celor doua scrisori adresate de presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, printr-o epistola semnata de comisarul european pentru Justitie, Franco Frattini.
De altfel, seful Executivului se va intalni cu reprezentanti ai unor importante firme franceze in cadrul seminarului „La Roumanie“, organizat de Ubifrance, si va participa la un dineu cu oameni de afaceri oferit de Camera de Comert si Industrie Franco-Romana.
Debutul in lungmetraj cu ‘Dacii‘ (in coproductie cu Franco-London-Film, 1966), in care este si interpret, se dovedeste a fi un mare succes romanesc, ajungand sa fie difuzat si in strainatate.
Georg Lukacs este filosoful marxist care afirma, prin 1970, deci la batranete, intr-un dialog cu sociologul italian Franco Ferraroti, ca prefera cel mai rau socialism celui mai bun capitalism.
Franco Frattini, comisarul UE pentru Justitie si Afaceri Interne, a declarat cu ocazia unei vizite in Romania, intreprinsa luna trecuta, ca Romania si Bulgaria au progresat foarte mult in aplicarea reformelor.
Mustrat in scris de comisarul european pentru justitie si afaceri interne Franco Frattini si comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, presedintele UDMR Markó Béla a declarat ca parlamentarii uniunii vor vota legea Agentiei Nationale de Integritate chiar si in cazul in care nu vor fi acceptate amendamentele UDMR.
UDMR "si-a asumat angajamentul fata de vicepresedintele CE, Franco Frattini, sa participe la elaborarea si votarea unei legi care sa aiba ca scop verificarea averilor demnitarilor din Romania", a amintit aceasta.
"Evenimentele recente din Camera Deputatilor si Senatul Romaniei (...) ne-au oferit un motiv solid de ingrijorare cu privire la hotararea tuturor actorilor politici romani de a lupta eficient, sustinut si ireversibil impotriva coruptiei la nivel inalt", se afirma intr-o scrisoare referitoare la legea ANI, datata 8 septembrie si trimisa de comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn, si de comisarul pentru Justitie, Franco Frattini, vicepremierului Markó Béla si liderului Partidului Conservator, Dan Voiculescu.
google-analytics.com