Cautare

323 de rezultate pentru "formare" (3.07 secunde)
Insa, potrivit unui studiu recent, oamenii de stiinta spun ca Pamantul, in primii 500 milioane de ani dupa formare, avea un aspect surprinzator de asemanator cu cel din zilele noastre, intrucat avea deja oceane si chiar continente.
Obiectivul general al proiectului consta in cresterea sanselor de ocupare ale femeilor din Bucuresti prin activitati de formare profesionala si masuri de armonizare a vietii de familie si vietii profesionale, in contextul eliminarii stereotipurilor de gen si a discriminarii femeii la locul de munca.
PLDM, PDM si PL sunt obligate sa finalizeze cat mai repede negocierile politice, sa declanseze operatiunile de formare a majoritatii din Parlament si sa continue drumul spre aderarea la Uniunea Europeana.
186 Competente pentru competitivitate in domeniul medical - transplant de organe, tesuturi si celule, Axa Prioritara 3 Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor, Domeniul Major de Interventie 3.2 Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii.
-------------------------------------------------------------------------------- Curs de formare pentru barbati. Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barbatilor sa-si dezvolte acea parte a creierului a carei existenta o ignorau.
Drept rezultat, in programul de formare a cosmonautilor au fost introdusi hipnotizatori medicali de varf, care au inceput sa exploreze psihicul candidatilor, intregul program de formare suferind modificari.
La cursuri participa 65 de tineri, ce reprezinta mai multe ONG-uri din toata tara iar stagiul de formare este realizat cu scopul familiarizarii tinerilor in domeniul managementului fondurilor structurale si consolidarii capacitatii de absorbtie a fondurilor destinate in special acestei categorii de varsta.
Daca vorbim de formare generala, subventia acordata intreprinderii va fi de 60% din cost, pentru intreprinderi mari, de 70% - pentru cele mijlocii si de 80% - pentru cele mici.
Refuzul unui loc de munca, a participarii la cursuri de formare, recalificare sau alte masuri active poate conduce la diminuarea cuantumului beneficiului social sau la incetarea acestuia si la interdictia de acordare pe o anumita perioada, conform proiectului Legii asistentei sociale, citat de Mediafax.
informare, formare profesionala, mediere pe piata muncii, consiliere profesionala si antreprenoriala, calificari si vizite de lucru in Spania.
Primarul Craiovei a anuntat vineri ca ar putea fi susținut inclusiv de PDL pentru un nou mandat, ca si candidat din partea Miscarii Populare Intors de la Bucuresti, de la o reuniune regionala a UNPR ce a avut loc joi, Antonie Solomon a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca este foarte posibil sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Craiova din partea Miscarii Populare, alianta in curs de formare care va cuprinde PDL, UNPR, PNTCD si PER.
Acuzatiile lansate la adresa Guvernului de presedintele PSD, Victor Ponta, denota o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, fapt criticabil pentru "un politician in formare", dar si ipocrizie, a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu.
Una din atributiile Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) este aceea de a desfasura cursuri de formare si reconversie profesionala care au drept scop integrarea somerilor in piata muncii.
Astfel, in cadrul unui program specific, in perioada 15 mai- 21 iulie 2006 s-a desfasurat prima sesiune de formare a echipelor chinologice pentru detectie droguri, fiind pregatite 10 echipe de caini care isi vor desfasura activitatea de control in cadrul celor 10 directii regionale vamale.
Mai exact, a informat AJOFM, la data de 30 noiembrie a.c., in cadrul agentiei erau in derulare 18 cursuri de formare profesionala, din care 17 pentru someri, la care sunt inscrise 429 de persoane, si un curs de formare profesionala in meseria de patiser, pentru 13 persoane aflate in detentie la penitenciarul din localitatea Valu lui Traian.
Formare profesionala peste mina Directorul AJOFM a scos in evidenta si faptul ca pune in aplicare formarea profesionala a somerilor chiar daca "se incurca" uneori de faptul ca nu are un astfel de centru, fiind nevoita sa apeleze la serviciile celor de la Calarasi.
„La cursurile de formare profesionala organizate de AJOFM Dolj sunt înscrise doua persoane de etnie roma. Numarul romilor este atât de mic probabil si din cauza ca majoritatea au studiile incomplete“, a declarat Carmen Manda, sef Birou Formare Profesionala din cadrul DADR Dolj.
informarea privind prevederile legale referitoare la protectia somerilor, acordarea serviciilor de ocupare si de formare profesionala, plasarea pe locurile de munca vacante existente pe plan local si instruirea în modalitati de cautare a unui loc de munca.
Proiectul mentionat este implementat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Centrul Italian pentru Studii Avansate in Turism si Promovare Turistica, Camera de Comert si Industrie a Bulgariei, Institutul National de Cercetare in Turism (Bulgaria), Institutul de Studii in Turism (Malta), Uniunea Profesorilor din Malta (Malta), Federalberghi, Uniunea Italiana a Muncii, Asociatia Transnationala pentru Formare si Mobilitate Profesionala-Bucuresti, Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea Ovidius Constanta, Centrul pentru Formare si Mobilitate Profesionala al Republicii Slovenia, Sindicatul Lucratorilor din Sectorul Ospitalitatii si Turismului (Slovenia).
Potrivit situatiei intocmite de conducerea institutiei, in cursul anului trecut 13.306 persoane au fost incadrate in cadrul programului de ocupare profesionala, 308 dupa absolvirea unor cursuri de formare profesionala, in timp ce 433 au fost someri cu varsta peste 45 de ani angajati in baza facilitatilor prevazute de Legea somajului.
google-analytics.com