Cautare

122 de rezultate pentru "focuri" (2.60 secunde)
Au tras focuri de arma intr-una dintre ele. Aceasta a scos un scancet sau scheunat, a ridicat bratul drept, iar in momentul urmator a disparut si OZN-ul.
Sunt denuntatori care vor spune ca au lucrat pe o nava extraterestra in Aria 51, altul a fost implicat intr-un schimb de focuri cu extraterestrii, sau a salvat un nepamantean si a fost capabil sa-l trimita inapoi acasa.
Politia a ripostat cu focuri de arma, ranind doua sute de oameni, din care cativa mortal. In urma acestor evenimente, 8 lideri anarhisti, care apartineau unei miscari muncitoresti promotoare a tacticilor militante, violente, au fost judecati.
Tot atunci, s-a inaugurat si monumentul din Place de la République si au fost peste tot concerte si focuri de artificii.
La Istanbul si Ankara continua confruntarile dintre rebeli si fortele loiale lui Erdogan si se aud in continuare focuri de arma.
Amalia insa isi aminteste ca restaurantul complexului are meniuri delicioase de peste proaspat pescuit, seara se organizeaza focuri de tabara cu muzica si dans in jurul focului.
Ne dorim ca noaptea de Revelion sa fie una magica, asa ca am pregatit meniuri speciale, focuri de artificii, show flair si alte momente menite sa transforme Revelionul intr-o petrecere de neuitat.
Pentru a reusi imobilizarea autoturismelor si a soferilor acestora, politistii de frontiera au folosit armamentul din dotare, initial prin tragerea in plan vertical a doua focuri de arma, apoi au tintit pneurile autoturismelor in cauza, reusind sa opreasca una din masini.
Si ca sarbatoarea sa fie marcata cum se cuvine, pe intreg teritoriul american sunt anuntate parade, focuri spectaculoase de artificii si spectacole cu drone Festivitatile de Ziua Independentei au inceput cu traditionalul concurs de mancat hamburgeri, in Washington D.C.
- Ortodoxia serbeaza ziua prin hramuri, iar credinciosii jocuri cu focuri vii. Si tot acum, cine are datorii si le plateste ca sa mearga bine anul viitor.
Barbatul inarmat este o persoana alba, cu barba, care s-a predata dupa un schimb de focuri cu politia. Cel putin 8 oameni au murit”, arata politia.
Obiceiul olarilor - in traditia populara se faceau focuri noaptea, inainte de inceperea postului mare, care semnificau purificarea populatiei satului.
Spectacolul - de fapt un circ in devenire - se muta dintr-un oras in altul, cu alai cu tot, cu baloane, stegulete, focuri de artificii, cu candidati in centrul atentiei, incat parca-parca iti vine s-o iei pe urmele acestora, sa dai timpul inapoi, sa-ti strangi prietenii si s-o pui de o candidatura.
Au fost trase doua focuri de avertisment in plan vertical, dupa ce, in prealabil, au fost folosite toate somatiile legale.
Agresorul din Arad, care l-a injunghiat pe un barbat si a tras doua focuri de arma spre el, a fost prins la Lugoj.
Mii de oameni au iesit in strada la Viena. Politistii au tras focuri in aer la Rotterdam. 4,9 milioane de spanioli nu s-au vaccinat.
In cursul acestei zile, in jurul orei 11.30, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Galati au observat in trafic, pe strada Serei, din municipiul Galati, un autoturism ai carui ocupanti aveau un comportament suspect.
Dar fiindca este vorba de doua partide, mai ies si focuri de artificii. Mai ales cand vine vorba de impartit ciolanul…
ßi tot din pacate, unele dintre initiativele sale, cum ar fi cea a unui parlament unicameral, s-au "fasait", ramanand simple focuri de paie, datatoare de fum, dar nu si de caldura.
Deocamdata, fostii magari devenisera armasari pursange, dupa ce se calisera prin focuri si mancasera jarul Aliantei. Acum nu sunt decat niste armasari "nesimtiti", care dau cu copita in marinarul jocheu.
google-analytics.com