Cautare

122 de rezultate pentru "focuri" (4.10 secunde)
"Aceasta criza financiara nu este decat unul dintre multiplele focuri rosii care au fost aprinse. Dar, daca ne gandim ca este singurul, ne inselam", spune Serres, intr-un interviu acordat in Les Echos.
In capatul aleii, care te tagea din strada spre protapul ce-nvartea somnul de 25 de kile, adus direct de la Cetate tocmai de poet, se mai gaseau vreo trei ceaune mari, sub care se intaratau alte focuri de carbuni:
Ceausescu nu fusese prins, incepusera primele focuri de arma si i-am linistit, cat puteam sa o fac, pe ai mei.
Gandul a scris recent ca, dupa ce constructorii au incins gratarele in tunel, primarii localitatilor pe unde va trece autostrada Sibiu-Orastie (care are in total 82 kilometri) au anuntat focuri de artificii de o ora, concerte si alte "manifestari frumoase" in cinstea marelui eveniment.
Nationala de tineret a Romaniei va juca astazi, de la ora 20.30, pe stadionul "Mestsky Zemplin" din Michalovce, contra reprezentativei similare a Slovaciei, meciul contand pentru grupa a 9-a preliminara de calificare la turneul final al Campionatului European Under 21, editia 2011-2013.
Echipa nationala de fotbal a pompierilor din Romania va debuta astazi la Campionatul European de la Ploiesti, programat in intervalul 14-17 iunie, la care vor mai participa reprezentativele similare ale Angliei, Frantei, Luxemburgului si Greciei.
Dar atacarea, de catre sute de huligani maghiari, a hotelului unde era cazata reprezentativa Romaniei - cu o violenta concertata, care a depasit capacitatea de raspuns a politiei maghiare, incat aceasta a fost nevoita sa traga focuri de arma pentru descurajarea agresorilor - contrazice flagrant orice idee de competitie si dorinta de victorie !
Pentru celti, sarbatoarea de Halloween insemna focuri de tabara si festinuri, in cinstea celor disparuti. Traditia retine si faptul ca se aprindeau lumanari si se rosteau rugaciuni, pentru a impaca sufletele revenite pe pamant.
Sosirea pe scena a lui Roger Waters a fost marcata de focuri de artificii rosii si de un sunet puternic, prima piesa care s-a cantat fiind "In The Flesh".
Focuri se aprindeau in vechime, pentru a arde iarna si a renaste, prin caldura, spiritul primaverii. Obiceiul a fost asimilat in crestinismul romanesc sub forma Focurilor Sfintilor.
"Gradinarul nostru imi povestea ca aici oamenii puneau focuri pe plaja, ca sa atraga vapoarele care mai treceau pe aici, sa se scufunde, sa le fure." Ramasitele catedralei - distruse de bombardamente, au fost puse in valoare.
regizat cu fler si claritate, Cu orice pret nu face rabat de la secvente de urmariri, schimburi de focuri si dialoguri memorabile.
In gospodariile de la tara, se aprind focuri, oamenii dorind astfel sa indeparteze spiritele rele. Ciobanii considera ca iarna care urmeaza va fi una grea daca oile dorm ingramadite si blanda daca acestea stau rasfirate.
dupa al 7-lea foc mi-a dat ordin dl colonel Peretz, comandantul avangardei, de a raspunde prin focuri asupra orasului Turtucaia.
Alta data, semnalul de plecare la biserica era dat cu secaluse, iar in timpul slujbei de Inviere se aprindeau focuri in jurul cladirii si se impusca cu aceleasi secaluse.
Cei mai multi americani ies la picnicuri, iar pe seara participa la focuri de artificii. In fiecare an, sunt cheltuite sute de milioane de euro pentru focurile de artificii de pe 4 iulie.
Filmografie Fast and Furious 6 (2013)-Brian O‘Conner Fast Five (2011)-Brian O‘Conner Fast and Furious 4 (2009)-Brian O‘Conner The Death and Life of Bobby Z (2007) - Tim Kearney Minus 25 grade (2006) - Gerry Shepherd Schimb de prizonieri (2007) - Tim Kearney = * The Death and Life of Bobby Z (2007) - Tim Kearney Running Scared (2006) - Joey Gazelle Adancul albastru (2005) - Jared Intre focuri (2005) - Joey Gazelle Craciun (2004) - Mike Mai furios, mai iute (2003) - Brian O‘Conner Prizonierii Timpului (2003) - Chris Hughes Furios si iute (2001) - Brian Earl Spilner / Brian O‘Conner Gluma mortala (2001) - Lewis Thomas Societatea secreta (2000) - Caleb Mandrake O fata minunata (1999) - Dean Sampson Invingatorii (1999) - Lance Harbour Pasaport spre inchisoare (1999) - Jason Pleasantville (1998) - Skip Martin Fratii Deedle (1998) - Phil Deedle Pasaport spre inchisoare (1999) - Jason Programmed to Kill (1987) - Jason
Pe bulevardul Paulista sunt aprinse focuri in aer liber la miezul noptii. Intr-o astfel de sarbatoare, focurile de artificii sunt vestitoarele Noului An.
Aprindeau focuri si nu inchideau ochii toata noaptea. Oamenii au pastrat obiceiul si stau de veghe ca nu cumva vecinii rivali sa arunce in puturi paie, cenusa sau pietre.
Se pare ca se aprind focuri ascunse de prea multa vreme. SAGETATOR 22.11-21.12: Va revizuiti activitatile din ultimele saptamani si va pregatiti noi planuri de viitor.
google-analytics.com