Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (2.61 secunde)
Legea a fost incalcata flagrant, fara a se lua in calcul riscurile la care ar fi fost supus malul Dunarii in conditiile in care planul ar fi fost dus la bun sfarsit, pentru ca, mai nou, interesele micilor afaceristi se indreapta catre putinele suprafete de teren care mai pot fi furate.
Modul in care politia si autoritatile statului au gestionat atunci conflictul a dus la niste acte de barbarie impotriva rromilor, iar acum solutiile date de Curtea Europeana si de Justitia romana nedreptatesc flagrant cealalta parte vatamata.
Insa prioritatea absoluta este alta, anume disciplinarea urgenta a traficului auto, iar pentru asta nu e nevoie de echipe de ridicat masinile parcate aiurea pe strazi si nici de blocarea rotilor celor aflati in flagrant.
Citeva articole in Scinteia, erau date citeva nume de fraieri prinsi in flagrant, se pronuntau prin sentinte diferite nume, unii isi pierdeau slujba.
Citeva articole in Scinteia, erau date citeva nume de fraieri prinsi in flagrant, se pronuntau prin sentinte diferite nume, unii isi pierdeau slujba.
Dumitru Monacu, seful Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, la sesizarea noastra ca un individ care scoate o tiparitura incalca flagrant legea, facindu-si reclama mincinoasa, a preferat sa stea deoparte, fiind sfatuit de maimarii sai sa nu intre in conflict cu presa.
Initiativa guvernantilor, de a lua ei cireasa de pe tortul judetelor, contravine flagrant cu principiul descentralizarii, ramas doar slogan de campanie electorala.
Iar acesta este unul dintre numeroasele cazuri in care, sub ochii parca inchisi ai autoritatilor, se incalca flagrant drepturile celor pe care sint platiti sa-i protejeze.
Sorin Ionita nu poate da decat un exemplu negativ, respectiv foarte tanarul prefect de Iasi, Radu Prisecaru, de curand prins in flagrant delict de DNA in timpul unei intalniri in care se negocia retrocedarea a 12 hectare de teren in schimbul unei cote de trei hectare.
Pe de alta parte, parlamentarii carcotasi incalca flagrant statutul de autonomie al cultelor religioase. Daca s-a tipat din toti rarunchii in 1990 ca Romania este un stat laic, atunci de ce acum se incalca brutal autonomia cultelor religioase?
Si cum poti organiza un flagrant cind niciodata partile in cauza nu se intilnesc? Ei bine, nu poti. Nu stim daca personajele in cauza au gindit “jocul” sau daca l-au deprins de la altii.
Un fost pompier care a activat ca voluntar in cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta a fost arestat preventiv de judecatorii din Ploiesti sub acuzatia de trafic de influenta in forma continuata.
O fi recursul permanent la istorie bun pentru a evita greselile trecutului, dar sa-i dai copilului intruna in cap pentru ratacirile parintilor este o chestiune care contravine flagrant preceptelor biblice.
In felul acesta devin cei mai invederati oportunisti, aflati in conflict flagrant cu cele mai elementare reguli morale. Oportunismul, in intelesul bun al cuvantului, presupune un aspect pozitiv, un pragmatism cu rezultate bune si chiar fericite pentru societate.
Cei trei i-au cerut 150 de lei pentru a nu publica fotografia, insa au fost prinsi in flagrant de politisti.
Nu mai amintesc aici de faptul ca aceste asa-zise acte medicale contrazic flagrant declaratiile parintilor, care spun ca micutul era sanatos tun inainte de interventia chirurgicala.
Media prezinta tot mai des cazuri de coruptie, in care procurori si investigatori "prind in flagrant" cate un profesor, doctor, functionar sau vames care baga in buzunar spagi de cativa euro.
Majoritatea incalcate flagrant intr-o tacere complice. Despre HIV si victimele sale se vorbeste deschis doar la diverse simpozioane. Dar tonul acestora, chiar daca se vrea cald uneori, tot oficial ramine.
Justitia este cel mai edificator exemplu, in ultimii ani puterea judecatoreasca, cu toate imperfectiunile ei, devenind cel mai eficient instrument pentru obtinerea de drepturi salariale vizand toate categoriile de bugetari si nu numai, dar si pentru respectarea legii, acolo unde autoritatile locale o incalca in mod flagrant.
la Primarie s-a organizat un flagrant. Trei nume se vehiculau la acel moment: al sefului de la Urbanism, al arhitectului sef si al sefului Serviciului Autorizari.
google-analytics.com