Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (2.98 secunde)
Mircea Sandu, presedintele FRF, a solicitat excluderea definitiva, argumentand ca SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA a incalcat flagrant statutul federatiei, mai ales prin faptul ca a ales sa-si caute dreptatea in instantele judecatoresti si a ocolit instanta suprema a sportului.
Dar atacarea, de catre sute de huligani maghiari, a hotelului unde era cazata reprezentativa Romaniei - cu o violenta concertata, care a depasit capacitatea de raspuns a politiei maghiare, incat aceasta a fost nevoita sa traga focuri de arma pentru descurajarea agresorilor - contrazice flagrant orice idee de competitie si dorinta de victorie !
Nimeni nu vrea sa fie prins in flagrant delict de depresie sau de nefericire, pentru ca astazi, nefericirea inseamna infrangere.
Asta daca organizatorii nu ar fi gresit flagrant aducand manele pe scena, a scris Monica Davidescu pe Facebook. Și sotul ei, Aurelian Temisan, a comentat pe reteaua sociala:
Urmeaza si alte numiri in functii inalte, in magistratura, toate aceste numiri constituind miza cea mare, dupa cum a aratat judecatorul Neacsu, cel eliminat din CSM la modul punitiv flagrant si despre care ministra nici nu pomeneste, asa cum n-am auzit-o vreodata sa pomeneasca de politia politica aplicata grosolan si in sistemul judiciar.
a dat spaga la doctor, a cerut bani pentru a trata un pacient, i s-a inscenat un flagrant doctorului,etc.
De acum inainte, odata creat precedentul, o sa organizam, cu orice pret, un flagrant de fiecare data cand ni se pare ca e ceva necurat la mijloc?
Inca prea numeroasele situatii in care instantele se contrazic flagrant in deciziile lor arata faptul ca criteriile nu sunt unitare, ca legile au multe lacune care pot fi speculate si ca exista o certa presiune asupra lor care face ca actul de justitie sa fie privit cu neincredere.
Aceasta abilitate este atat de bine inradacinata incat creierul deseori greseste destul de flagrant in recunoasterea tiparelor, iar ceea ce rezulta este "vederea" unor fete imprimate pe suprafata unei mese de lemn sau imaginea lui Hristos in luciul unei fantani.
Vorbele sale goale sunt contrazise flagrant de acest incredibil dosar de coruptie la cel mai inalt nivel. Vreau sa mai clarific un aspect, pentru a mai reduce din speculatii:
De altfel, corpul de control al premierului Victor Ponta a demontat acest caz flagrant de coruptie la nivel inalt din timpul guvernelor PDL, si urmeaza ca justitia sa-si spuna, mai devreme sau mai tarziu, cuvantul.
Omar a gresit, nu s-a conformat liniei de conduita prestabilite, a crezut ca-si poate permite orice, a picat intr-un flagrant...
Lumea nu mai are rabdare sa constate ca flagrantul nu a fost flagrant; ca instrumentul de bruiaj al telefoanelor nu a fost gasit;
Liberalii, insa, incalca flagrant aceasta prevedere prin proiectul legii privind activitatea de preventie in sanatate, o noua mostra elocventa de incercare a impunerii binelui liberal cu forta, asa cum a fost, de altfel, si masura lor de inchidere a spitalelor.
Prin urmare, este incalcat flagrant contractul cu cei care au donat bani. Acestia sunt inselati din simplul motiv ca nu li se restituie sumele virate in cont pentru achizitionarea Cuminteniei pamantului.
Tribunalul Bucuresti a respins arestarea preventiva, deoarece anchetatorii nu l-au surprins in flagrant, solicitand sau primind mita, desi au incercat de doua ori pe durata a 60 zile (timp in care chirurgul a avut peste 450 consultatii si 50 operatii).
La data de 23 august 2010, in jurul orei 14.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie l-au prins in flagrant pe I.
La data de 30 septembrie 2010, in jurul orei 02.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 14 Politie i-au depistat pe Calea Serban Voda, pe M.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 09.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie, i-au prins in flagrant pe C.
La data de 14.11.2010, ora 00.30, lucratori de politie din cadrul Sectiei 16 Politie, s-au sesizat din oficiu si au surprins in flagrant pe strada Luica pe I.
google-analytics.com