Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (7.49 secunde)
Pentru toate aceste fapte pedeapsa ori nu a existat, ori s-a trecut cu vederea, ori presa a facut valuri pana s-a plictisit, ca... oricum nu rezolva nimic decat asigura (bine macar si-atat) rusinea celor surprinsi in flagrant.
Din cei 42 suspecti identificati, 33 au fost prinsi in flagrant, iar 3 persoane sunt cercetate in stare de retinere.
Procurorii belgieni au pus sub acuzare 4 persone pentru spalare de banii si coruptie Eva Kaili a fost suspendata din Parlamentul European si exclusa din Pasok Kaili nu a putut beneficia de imunitatea sa parlamentara, deoarece infractiunea de care a fost acuzata a fost constatata "in flagrant delict"
Un tanar de 17 ani, din localitatea Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost retinut luni de politisti in timpul unui flagrant organizat in comuna Barza - Olt.
La data de 10 august 2010, in jurul orei 01.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie i-au prins in flagrant pe G.
Ea nu a putut beneficia de imunitatea parlamentara pentru ca a fost prinsa in flagrant, anchetatorii gasind "saci cu bani" la ea acasa.
Din cei 47 suspecti identificati, 23 au fost prinsi in flagrant si 2 persoane sunt cercetati in stare de retinere.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
"FSB a retinut la Moscova, in flagrant delict, in timp ce incerca sa obtina informatii militare secrete de la un cetatean rus, un membru al serviciilor de informatii romane, Gabriel Grecu, care lucra sub acoperire in calitate de secretar I al ambasadei tarii sale", a precizat FSB pentru AFP.
La data de 23 august 2010, ora 17.20, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au prins in flagrant pe G.
La data de 25 august 2010, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 8 Politie, extinzand cercetarile asupra unui minor de 14 ani din Bucuresti, care, la data de 23.08.2010, in jurul orei 18.00, a fost prins in flagrant in zona unui magazin din sectorul 2, la scurt timp dupa ce a smuls un lantisor din aur, de la gatul unei femei de 24 de ani, au stabilit ca cel in cauza este principalul suspect de savarsirea a inca doua infractiuni de talharie, dupa cum urmeaza:
La data de 25 august 2010, lucratori din cadrul Serviciului de Ordine Publica - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti actionand pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale cu produse de tutun l-au prins in flagrant pe I.
Din cei 64 suspecti identificati, 25 au fost prinsi in flagrant iar 5 persoane sunt cercetate in stare de retinere.
Din cei 37 de suspecti identificati, 30 au fost prinsi in flagrant. Exemplificam: Infractiuni flagrante: La data de 28 august a.c., in jurul orei 20.15, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie i-au depistat in Piata Rosetti, sector 2, pe R.
Din cei 30 suspecti identificati, 22 au fost prinsi in flagrant iar 3 persoane sunt cercetate in stare de retinere.
"Prezenta de spirit a angajatei care, desi lovita si amenintata, a apasat butonul de panica, interventia rapida a politistilor si timpul de reactie a angajatilor firmei de paza au facut posibila prinderea in flagrant a infractorului.
La data de 6 septembrie 2010, in jurul orei 13.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 12 Politie l-au prins in flagrant pe C.
Din cei 41 suspecti identificati, 23 au fost prinsi in flagrant. Exemplificam: Infractiuni flagrante: La data de 12 septembrie 2010, ora 12.40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 24 Poliţie au depistat-o pe Calea Ferentari, sector 5, pe D.
Cele 180 pachete de tigari, care urmau sa ajunga pe piata neagra, au fost ridicate de la opt persoane si erau de provenienta Republica Moldova. Cei surprinsi in flagrant au fost amendati cu 1.000 de lei fiecare.
Cele 180 pachete de tigari, care urmau sa ajunga pe piata neagra, au fost ridicate de la opt persoane si erau de provenienta Republica Moldova. Cei surprinsi in flagrant au fost amendati cu 1.000 de lei fiecare.
google-analytics.com