Cautare

395 de rezultate pentru "fixa" (4.00 secunde)
Expertii in economie recomanda trecerea de la ROBOR la dobanda fixa: ... daca ROBOR-ul va scadea din nou la 1-2 procente, dobanda fixa, care e in jur de 6 procente, poate deveni o povara financiara pentru clientii care au optat pentru aceasta varianta.
Peste acest nivel, se adauga o suma fixa de 6.000 de lei si o cota de 2% - calculata la valoarea ce depaseste 200.000 de lei.
Rata lunara este 1,5 milioane, iar dobanzile sunt 9,9% dobanda fixa in primele trei luni, apoi 12,1% semestrial. ... In primele trei luni dobanda bancii este fixa, 9,95%.
RomTelecom a redus la 1 octombrie cu 50% tariful pentru apelurile internationale efectuate de clientii persoane juridice catre orice retea de telefonie fixa din Uniunea Europeana, SUA si Canada, la 0,0999 euro pe minut.
Eximbank, Banca de Export - Import a Romaniei, a lansat un produs de finantare pentru firmele mici si mijlocii (IMM) cu actionariat majoritar feminin, pentru care dobanda este fixa si subventionata cu 5%, a spus presedintele bancii, Carmen Radu."Firmele mici si mijlocii cu actionatiat majoritar feminin pot obtine imprumuturi de pana la 100.000 euro, pe o perioada de cel mult cinci ani, pentru care dobanda este subventionata cu 5% si fixa pe toata perioada derularii creditului", a mentionat presedintele Eximbank Romania, Carmen Radu.
a€žChiar daca imi doresc sa ajung presedintele Camerei, este inadmisibil ca in Regulamentul Camerei Deputatilor sa nu existe nici o prevedere care sa controleze puterea presedintelui Camerei de a lua decizii, de a supune la vot ceea ce i se cere, de a fixa ordinea de zi, de a fixa programul de lucru si de a incheia sedintele atunci cand doreste.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat ieri ca este impotriva ideii ca alegerile sa fie organizate intr-o zi lucratoare, considerand ca o astfel de masura nu va mari participarea la vot, dar ar fi de acord ca printr-o lege sa se stabileasca o data fixa pentru alegeri.
La creditele Expresso pentru nevoi personale nenominalizate, dobanda variabila va fi cu 2 % mai redusa, la 26% pe an, iar dobanda fixa va cobori de la 24% pe an la 22% pe an.
Reprezentantul Ministerului Finantelor Publice a precizat ca va fi vorba de un impozit pe terenul agricol, nu pe productia obtinuta din exploatarea acestuia, urmind sa fie aplicata o suma fixa pe hectar.
Noile niveluri de dobanda fixa se aplica la toate noile depozite constituite in dolari incepand cu 15 iunie 2005. ... Este un depozit cu dobanda fixa care poate fi constituit si pe termene scurte, care au, de asemenea, niveluri de dobanda avantajoase:
In Romania, accizele se calculeaza pornind de la o parte fixa si una variabila. Practic, la fiecare 1.000 de tigari se plateste o suma fixa de 9,10 euro la care se adauga o cota variabila de 30% din valoarea produselor.
16,5% fixa; ... 15% fixa; 22% variabila (perioada: maximum 5 ani) Finansbank: 13,9% variabila (perioada: maximum 5 ani) ABN AMRO:
costul mainii de lucru, cel al electricitatii, al produselor petroliere, al apei, al chiriilor, precum si cel al convorbirilor de telefonie fixa. ... In privinta convorbirilor de telefonie fixa, studiul remarca faptul ca pretul acestora este mai scazut pe pietele caracterizate de o concurenta puternica.
In iunie 2005, conform datelor ANRC, 185.323 de abonati au fost raportati de furnizorii noi intrati pe piata de telefonie fixa. In total, numarul abonatilor la serviciile de telefonie fixa era de 4.350.807 la sfarsitul primului semestru al anului trecut.
Potrivit ordonantei de urgenta care modifica prevederile Codului fiscal in vigoare, accizarea tigaretelor se va face printr-o cota fixa si una calculata ca procent din valoarea tigaretelor.
In plus, BancPost a scazut dobanzile la creditele ipotecare, de la 9% la 6,9% (dobanda fixa in primul an, apoi variabila), atat la lei, cat si la euro.
Temperarea dinamicii preturilor administrate (energie, medicamente, telefonie fixa) si a preturilor alimentare volatile in primele luni ale anului 2006 a contribuit la o scadere temporara peste asteptari a inflatiei, rata anuala coborand la nivelul de 6,92% la sfarsitul lunii aprilie fata de 8,6% in decembrie 2005.
Statul va plati, prin intermediul administratiilor locale doar partea fixa a tarifului, parte care nu tine de concurenta, potrivit lui Virgil Musatescu, responsabil pe energie al Misiunii USAID pentru Romania. ... Tariful binom reprezinta un model preluat din statele europene si contine o parte fixa plus o parte variabila.
Accesul la aceste informatii va fi asigurat utilizatorilor atat prin intermediul propriilor mijloace de care dispun furnizorii de telefonie fixa si mobila, cat si prin intermediul ANRC.
Factura la energia termica nu se va mai compensa cu o suma fixa, ci va reprezenta un procent din aceasta, in functie de venitul mediu lunar. ... Celor care se incalzesc cu gaze naturale li se va acorda o suma fixa lunara, in functie de venituri.
google-analytics.com