Cautare

395 de rezultate pentru "fixa" (3.95 secunde)
Compensatiile se acorda in functie de valoarea facturii Pentru a asigura conditiile de echitate, ajutoarele pentru incalzirea cu energie termica in sistem centralizat nu vor mai fi acordate in suma fixa, ci procent (intre 10% si 100%) din factura, in functie de venitul mediu obtinut pe membru de familie.
Pe primul loc se situeaza creditul ipotecar cu dobanda fixa timp de un an al Bancii Romanesti, pentru care DAE este de 6,06%.
Peste acest nivel, se adauga o suma fixa de 6.000 de lei si o cota de 2%, calculata la valoarea ce depaseste 200.000 de lei. ... In acest caz, suma fixa platita pentru valorile ce trec de 200.000 de lei este de 4.000 de lei.
Pentru un pret mai mare, impozitul va fi de 3% din 200.000 de lei (adica o suma fixa de 6.000 de lei), plus o cota de doua procente din ceea ce depaseste aceasta suma.
Câstigul pe care îl realizezi de pe urma depozitului este de 10%, dobânda fixa, ceea ce înseamna profit de aproximativ 125 de lei, impozabili (statul îti opreste 16% impozit). ... Dobânda fixa de 10% devine 0,75% în cazul unei retrageri înainte de termenul depozitului si pierzi eventualul profit.
Operatorul de telefonie RCS&RDS va fi obligat sa ofere servicii de interconectare cu reteaua sa publica de telefonie fixa, in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor, la tarife de maximum 1,15 eurocenti pe minut, potrivit unei decizii a autoritatii de reglementare in domeniu.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Unul dintre aspectele luate în considerare în acest sens este, potrivit bancherilor, profitul generat, care deriva din dobânda (fixa sau variabila) oferita de banca pentru suma depusa. „Dobânda fixa presupune ca dobânda stabilita la data constituirii ramâne valabila pâna la maturitatea depozitului.
Dobânda este fixa, cu niveluri diferite, în functie de perioada de constituire - 7%/an pentru depozitul la trei luni, 7,50%/an pentru cel la 180 de zile, 7,75%/an pentru depozitul la un an.
Unul dintre aspectele luate în considerare în acest sens este, potrivit bancherilor, profitul generat, care deriva din dobânda (fixa sau variabila) oferita de banca pentru suma depusa. „Dobânda fixa presupune ca dobânda stabilita la data constituirii ramâne valabila pâna la maturitatea depozitului.
Dobânda este fixa, cu niveluri diferite, în functie de perioada de constituire - 7%/an pentru depozitul la trei luni, 7,50%/an pentru cel la 180 de zile, 7,75%/an pentru depozitul la un an.
Si asta pentru ca dobanda anuala, fixa in primul an, este de 8,90%, iar rata lunara porneste de la 293,4 euro.
Daca ar contracta un credit ipotecar sau imobiliar, familia respectiva s-ar împrumuta de 40.000 de euro, pe 25 de ani, si ar plati o rata fixa de 265 de euro pe luna, de exemplu, la CEC.
Arcasilor, unde se ridica unul dintre cele mai mari cartiere rezidentiale din oras, este nevoie de minim 845 de euro lunar, timp de un an, cat este dobanda fixa.
Agentii economici care vor parteneriate cu Loteria Romana isi pot deschide agentii mandatare, pentru care compania ofera comisioane din vanzari intre 7% si 14%, in timp ce pentru vanzarea pariurilor in cota fixa comisionul este de 5%, potrivit presedintelui CNLR, Liliana Minca."Avem 923 de agentii proprii si 758 de agentii mandatare si urmeaza sa mai deschidem alte agentii mandatare", a declarat, luni, sefa Loteriei Romane.
Agentii economici care vor parteneriate cu Loteria Romana isi pot deschide agentii mandatare, pentru care compania ofera comisioane din vanzari intre 7 si 14%, in timp ce pentru vanzarea pariurilor in cota fixa comisionul este de 5%, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale Loteria Romana.
Tarifele percepute de operatorii mobili pentru terminarea apelurilor in retelele proprii sunt considerate prea mari, oficialul european fiind asteptat sa lanseze spre dezbatere, in aceasta luna, o noua reglementare.Principala problema este in curtea operatorilor de telefonie mobila, ale caror tarife de interconectare sunt considerate prea mari comparativ cu cele ale operatorilor de telefonie fixa.
Credit Europe Bank practica o dobânda de 15,9% la lei, fixa în primul an, apoi variabila, la creditul de nevoi personale "Avantaj Instant".
Mai exact, noile norme in vigoare obliga bancile sa practice o dobanda variabila la credite pe formula EURIBOR la trei sau sase luni, plus marja bancii, care este fixa.
De asemenea, mediul de afaceri a propus ieri guvernului sa fie limitata obligatia de a plati impozit pe profit sau pe venit in suma fixa la un anumit grad al cifrei de afaceri a microintreprinderii si acesta sa fie de minimum 12.000 de euro (cu exceptia imobiliarelor si a celor care activeaza in domeniul restaurantelor si producerii de bauturi alcoolice).
google-analytics.com