Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (5.67 secunde)
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET: - intrarile la obiectivele turistice si ghizii acestora;
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Bogdan Tiberiu Iacob) De zile bune, presa portocalie devotata regimului Basescu e isterizata la maxim pe motiv de lichidare a democratiei, zdrobirea Constitutiei, lovitura de stat, razboi civil si alte vorbe mari, la pachet cu acuzatii dure aduse actualei puteri, cererea de demisie a lui Ponta samd.
Basescu nominalizeaza oligarhii, iar oligarhii se apara si acuza la randul lor. ... UDMR-istul Verestoy Attila invoca o asemanare de discurs intre Basescu si Hitler si invoca pierderi severe ale unui popor condus de astfel de lideri.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Campania de sustinere sau inlaturare a lui Traian Basescu din fruntea tarii a impartit lumea satelor in doua tabere. Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor.
In continuare, a explicat deputatul de Mizil Adrian Nastase, in cadrul unui interviu acordat cotidianului "Replica" de Constanta, "PSD a intrat la guvernare alaturi de PD-L si nu cred ca mesajul meu politic poate avea un impact deplin intr-o astfel de situatie".
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
Octavian Stireanu decripteaza mesajul ofertelor otravite transmise de Traian Basescu: ... In interiorul tarcului, Basescu mai tine captiv un singur partid, PD-L, dar si in acesta tensiunile acumulate sunt tot mai puternice, multi PD-L-isti de bun simt asteptand salvarea sau izbavirea din 6 decembrie.
La scrutinul de duminica, alegatorii romani sunt decisi sa renunte la presedintele actual, un fals cruciat al luptei anticoruptie, in favoarea unui politician de stanga, aliat cu liberalii, care a promis sa puna capat indelungatei agitatii politice si a declinului economic al noii tari membre UE, comenteaza Reuters.
Laura Cernahoschi a scris un articol interesant despre implicatiile in plan extern ale inabilitatii lui Traian Basescu.
Evazionismul politic al lui Traian Basescu a inregistrat un nou si usturator esec: ... Si, ca sa nu lungim vorba, as vrea sa spun de la inceput ca, inainte de a se ocupa de intoarcerea lui Hayssam, Basescu trebuie sa dea un raspuns despre fuga lui Hayssam!
Daca Basescu se va opune guvernarii USL, il vom suspenda Liderul USL Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca, daca Uniunea va obtine majoritatea la alegerile parlamentare, va guverna, pentru ca nu conteaza punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu.
Mai sperati intr-o noua "uneperizare", domnule Basescu? ... Variantele de Coalitie pot presupune doua cazuri - a) cand si PSD si PDL sunt la Putere (am avut doar o astfel de Coalitie);
Traian Basescu: Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
Basescu a amenintat Parlamentul. Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune. Declaratia lui Basescu ar putea fi interpretata ca o amenintare directa la adresa Parlamentului.
google-analytics.com