Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.20 secunde)
Unii cetateni se asteptau ca Basescu sa fie mediator pe langa guvern, sa le apere salariile, pensiile sau subventiile pentru animale. Basescu spune pe fata ca vrea salarii si pensii mai mici, iar subventiile sa fie date de banci, cu dobanda platita de fermieri. ... Basescu zice franc:
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului.
Bogdan Tiberiu Iacob afirma pe Inpolitics ca a aflat care este adevarata miza a atacurilor lui Basescu la PD-L.
'La urma urmei, de ce nu te poti tu intelege cu Basescu?" Intrebarea asta mi-au pus-o intelectuali de-ai presedintelui, pe vremea cand mai stateam de vorba.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Traian Basescu, la 60 de ani 5. Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv. ... Basescu a explicat ca Justitia se substituie Executivului si decide cine sunt castigatorii unor proiecte de infrastructura.
Traian Basescu - Planul secret (Autor: ... Eu cred insa ca am asistat la unul dintre cele mai puternice discursuri din cariera politicianului Basescu si la o schimbare spectaculoasa de strategie politica. Presedintele in functie a dezvaluit primul capitol din planul sau secret de a ramane la putere.
Victor Ponta interviu pentru The Guardian Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, ca este dispus "sa coabiteze" cu presedintele Traian Basescu daca acesta va respecta rolul pe care i-l confera Constitutia, apreciind ca, dupa 20 de ani de "timp pierdut", criza politica din Romania se apropie de final, citeaza Mediafax.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
PSD nu renunta la demersul de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu si nu va face echipa cu PD, partid care a trecut in barca Opozitiei. Acestea au fost concluziile reuniunii PSD care a avut loc ieri la Senat.
Intamplari incredibile la o cursa din Romania. ... Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
In paralel, multe alte misiuni lunare, americane sau sovietice, fara echipaj uman, au fotografiat suprafata lunara in detaliu sau au efectuat activitati la suprafata satelitului nostru natural. ... Din cand in cand, aceasta credinta este alimentata de noi revelatii (la fel de discutabile).
Filmul arata un numar de barbati in halate albe care aparent disecau un extraterestru, lasand pasionatii de OZN-uri convinsi ca dispun, in sfarsit, de acea dovada, tip arma fumeganda, pe care o tot cautau pentru realitatea incidentului de la Roswell.
Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie. ... Eficienta la Max! ... Raed Arafat, la un pas sa piarda o lupta importanta cu fumatorii!
Presedintele Comisiei juridice al Camerei, Sergiu Andon, a cerut ieri Biroului Permanent ca membrii comisiei sa fie exclusi de la dezbaterile privind Statutul minoritatilor nationale, pe motiv ca nu exista timpul necesar pentru discutarea legii lustratiei si a legilor privind siguranta nationala.
El a evitat sa se refere la posibilele masuri invocate de presedintele PSD, Mircea Geoana, dar a recomandat liderilor partidului sa judece lucrurile cu "o minte limpede" si "sa nu se lase tulburati de emotie".
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
"Sa nu te abati cu nimic de la nevoia de a impune ordine, diciplina, rigoare si punctualitate in partid. ... O sa ai nevoie de un "Rex", care sa rupa, la rastriste, lantul".
Ulterior, Christian Ciocan a afirmat, la Realitatea TV, ca politistii nu pot fi controlati decat de sefii lor, iar reporterul improvizat a avut mare noroc ca a scapat fara sa i se puna catuse la maini. ... http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7725115-video-chistian-ciocan-interzice-filmarea-politistilor-cand-duci-spre-politist-telefonul-mobil-mana-mare-noroc-nu-esti-incatusat.htm?cfnl= HotNews
Viceprimarul PDL Marinica Dinca propusese ca acesti bani sa fie luati de la Imagine si alocati reparatiei de strazi:
google-analytics.com