Cautare

7776 de rezultate pentru "festivitate de absolvire facultatea traian deva" (8.28 secunde)
Traian Basescu a intors spatele Regelui Miha • Declaratiile domnului Traian Basescu la adresa maresalului Ion Antonescu, in care a zis ca si el a procedat la fel, ca ar fi dat la fel acel ordin sa se treaca Prutul, cum le vedeti?
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu. Cel putin in prima parte a campaniei, liderii PD Bihor spun ca nu vor organiza mitinguri si agape electorale pentru sustinerea presedintelui suspendat Traian Basescu.
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
Inainte de toate, spunandu-va bine v-am gasit, vreau sa spun de ce sunt in fata dumneavoastra, pe aceasta scena, impreuna cu acesti oameni.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Prima vizita in calitate de presedinte al Romaniei a lui Traian Basescu in judetul nostru a avut mai mult un caracter sentimental, decat unul care sa vizeze componente ale vietii administrativ-economice constantene.
Festivitatea, tinuta la Sala Mare a Teatrului National, i-a adunat pe sustinatorii candidatului, intre care, in prim-plan, au fost colegii de Guvern si liderii PNL-PD. Ludovic Orban, seful campaniei electorale a lui Videanu, a fost desemnat sa fie si maestrul de ceremonii.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare. Traian Basescu:
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Senatorul Ioan MANG a sustinut o declaratie politica intitualta "Traian Basescu trebuie sa lase Romania sa respire", pe care o puteti citi in continuare.
De Ce News : Talpes spune cum a scapat Basescu de Dosarul Flota. ... Numele lui Basescu, descoperit in dosarul lui Puiu Popoviciu Numele lui Traian Basescu apare intr-o stenograma in dosarul de coruptie al lui Puiu Popoviciu.
Uneori, insa, e greu de dovedit o cauzalitate intre personalitatea masculina si dominatia feminina. ... Este si cazul lui Traian Basescu, un politician despre care nu se poate spune ca ascensiunea s-ar fi petrecut "sub protectie de fuste".
magazine mici, aproape de consumatorii care "inca cer scaderi de preturi". ... Cine este Patrice Lespagnol • Are 52 de ani si este francez de origine. • A absolvit Facultatea de Tehnici Comerciale a Universitatii Creteil (Franta).
Ritli Ladislau este noul ministru al Sanatatii Medicul bihorean Ritli Ladislau a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii, in fata presedintelui Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului. La festivitate vor participa ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, secretarul de stat in MAE Valentin Naumescu, alte oficialitati.
google-analytics.com