Cautare

7776 de rezultate pentru "festivitate de absolvire facultatea traian deva" (8.09 secunde)
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Dezvaluiri incredibile ale unui barbat care a participat la sapaturi In anii 1940-1950, la Argedava, judetul Giurgiu, unde s-a stabilit ca a fost prima cetate de scaun a lui Burebista, inainte de a unifica toate triburile dacilor, arheologii au descoperit nu mai putin de 80 de schelete uriase, de umanoizi de 4-5 metri inaltime.
Premierul Victor Ponta s-a intalnit la data de 9 februarie 2015 cu delegatia Fondului Monetar International (FMI) ce a solicitat restructurari masive si radicale la Complexul Energetic Hunedoara.
Judetul Hunedoara risca sa ramana in frig pe timp de iarna. ... In data de 27 iulie a.c., Consiliul Local al Municipiului Petrosani a organizat o dezbatere publica a carei tema a fost:
Un sofer de 72 de ani, care conducea un Logan, a fost surprins in trafic in timp ce mergea pe contrasens cu viteza, fara sa tina cont ca putea produce o tragedie, pe autostrada Sibiu - Deva.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Un scriitor din Deva a fost reclamat de vecini ca are prea multe carti, pe care le-a depozitat pe casa scarii si pe o terasa de deasupra blocului.
-Traian Basescu uzurpa rolul guvernului si anunta taieri ale salariilor bugetarilor? -Traian Basescu isi abandona rolul constitutional de mediator in societate si se manifesta ca reprezentant al PDL impotriva celorlalte forte politice?
Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. O rasucire de 180 de grade fata cum il tavalea in primul sau mandat de premier. ... Traian Basescu: ... Pactul sau acordul de colaborare institutionala intre mine si guvern functioneaza.
Moda masteratelor a cuprins si primarii constanteni - si asta de cativa ani buni, asa incat tot mai multe persoane isi completeaza studiile la universitatile din tara, imbogatindu-si astfel CV-ul cu inca o diploma.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Povestea este cat se poate de fireasca: doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE. ... Este absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Boyai, promotia 1991.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Dupa un anunt triumfal - "astazi semnam protocolul cu UDMR si PUR” - pesedistii sunt lasati cu ochii-n soare de Marko Bela.
google-analytics.com