Cautare

7776 de rezultate pentru "festivitate de absolvire facultatea traian deva" (8.79 secunde)
Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca presedintele Traian Basescu minte cand acuza opozitia in legatura cu votul in cazul Ridzi, mentionand ca va propune partidului sa nu mai ia in calcul vreo forma de comunicare cu seful statului decat daca acesta isi cere scuze.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism Presedintele Traian Basescu a denaturat conceptul de liberalism, are o retorica liberala incoerenta, iar guvernarea PDL a lansat masuri haotice anti-liberale, se arata intr-un comunicat de presa remis, miercuri, AGERPRES, de catre Fundatia Horia Rusu.
Traian Basescu (Autor: ... Si sesizata, din pacate, de prea putini. Domnul Traian Basescu a ajuns la concluzia ca el este conducatorul statului. ... Afirmatia de mai sus demonstreaza ca locatarul de la Cotroceni se straduieste din rasputeri sa ajunga in postura lui Ion Antonescu.
Lelia MUNTEANU) - Traian Basescu: ... Traian Basescu: Sunt Traian Basescu! ... N-am stiut ca la dumneavoastra presedintii se schimba atat de des. ... - Traian Basescu: ... Cu ce va pot fi de folos, domnule presedinte? - Traian Basescu: E o problema de maxima importanta strategica. ... - Traian Basescu:
Cererea de SUSPENDARE: ... De cate voturi mai are nevoie USL Uniunea Social-Liberala a depus, miercuri, cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Cererea de va fi citita joi in plenul Parlamentului.
Liderul PNL il desfiinteaza din nou pe locatarul de la Cotroceni, intors pe usa din dos Traian Basescu si-a luat din nou duminica seara o portie zdravana de critici de la cel mai temut adversar al sau.
Senatorul UNPR Damian Draghici, consilier al premierului Victor Ponta pe problemele romilor, semnaleaza ca, aflat in Germania, presedintele Traian Basescu i-a plagiat o declaratie referitoare la vanatoarea romilor in Occident, in contrast cu toleranta aratata bancherilor care devalizeaza bancile. Intr-un comunicat de presa, senatorul Damian Draghici precizeaza:
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
Bucurestenii pot beneficia de acces gratuit la internet in hipermarket-urile Carrefour Orhideea si Auchan Titan, in Magazinul Unirea, in zona FunLand de la etajul 4, in campusuri studentesti precum Universitatea Romano-Americana, in "Lounge", Facultatea de Automatica, Complexul Leu - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Academia de Studii Economice, Lacul Tei, Strandul Moghioros, Aeroportul Henri Coanda si in zona Universitatii.
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia. ... Tocmai venisem de la parinti si l-am intalnit la acea terasa.
Proiectul "Europa tinerilor doljeni", care-i vizeaza in mod direct pe tinerii si studentii din Craiova, a debutat ieri la Casa de Cultura a Studentilor din Cetatea Baniei.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Sunt persoane care, odata ajunse in anumite functii, simt brusc o nevoie acuta de recuperare a studiilor pierdute in vremea tineretii prea rebele. ... Adica, gandesc ei, pozitia de ales local sau nu numai, ii obliga la mai mult.
Candidatii PIN pentru cele 35 de pozitii de pe lista cu care partidul vrea sa intre in campania pentru europarlamentare au fost chemati la examinare. Ca teme de examen au fost stabilite cunostintele despre UE si cele de limbi straine.
Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
Fostul presedinte al PD-L Targu Jiu, Marcel Romanescu, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului Gorj, in cadrul unei festivitati gazduite de Sala Maura, in prezenta a peste 70 de persoane.Marcel Romanescu a devenit de ieri subprefect al judetului Gorj.
google-analytics.com