Cautare

7776 de rezultate pentru "festivitate de absolvire facultatea traian deva" (3.53 secunde)
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
In afara de faptul ca Lili Fedorca este cantareata, ea este si psiholog. A absolvit Facultatea de Management si a facut un master in psihoterapii cognitiv-comportamentale. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice.
-Traian Basescu uzurpa rolul guvernului si anunta taieri ale salariilor bugetarilor? -Traian Basescu isi abandona rolul constitutional de mediator in societate si se manifesta ca reprezentant al PDL impotriva celorlalte forte politice?
Un interviu si un alt interviu Presedintele Traian Basescu este (de cateva zile) numai miere cu premierul Victor Ponta. O rasucire de 180 de grade fata cum il tavalea in primul sau mandat de premier. ... Traian Basescu: ... Pactul sau acordul de colaborare institutionala intre mine si guvern functioneaza.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
"Eu cred ca mai importanta este problema din sanatate decat cea a drumurilor", a mai spus liderul democratilor bihoreni, care insa a tinut sa precizeze ca nici colegii sai din Biroul Permanent National al PD nu sunt multumiti de activitatea colegului lor Gheorghe Dobre.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Nici doua dintre codase, CFR Timisoara si FCM Targoviste, nu au reusit sa se departajeze in cele 90 de minute, astfel ca si-a luat fiecare cate un punct.
"Daca prin atributiile statutare ar fi stat in puterea mea, ca presedinte, sa propun excluderea unui membru, m-as fi gandit foarte serios daca mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, dupa ceea ce face, (...) ce face cu Partidul National Liberal si ce face pro-Basescu, mai trebuie sa fie membru", si-a spus oful Crin Antonescu, intr-o emisiune la unul din posturile din "ograda" partenerului sau de Alianta, Dan Voiculescu.
USL si-a stabilit candidaturile La locale, PSD va avea candidati pentru 22 de consilii judetene, iar ACD pentru 19 Dupa negocieri grele, liderii USL au ajuns la o intelegere si au finalizat listele candidaturilor pentru alegerile locale ce vor avea loc anul viitor.
Senatul a aprobat efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de joi, proiectul de hotarare privind efectuarea unui control de catre Curtea de Conturi la mai multe Consilii Judetene.
Romania va primi un imprumut de 120 de milioane de dolari de la Banca Mondiala pentru restructurarea sectorului minier, afirma ministrul Economiei si Comertului, Dan Ioan Popescu.
Guvernul a aprobat o hotarire ce curpinde masuri de restructurare in domeniul minier, a caror aplicare are drept scop reducerea subventiilor si a pierderilor de exploatare in acest sector, fiind prevazuta o majorare cu 1.085 a numarului angajatilor in domeniu care urmeaza sa fie disponibilizati in 2005, a anuntat la sfirsitul saptaminii trecute Biroul de presa al Executivului.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Conducerea societatii Electrocentrale crede ca galatenii mai au de asteptat pina cind producatorul de energie termica primara va trece in curtea municipalitatii.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Compania de stat Termoelectrica a inregistrat pierderi nete de peste 164 milioane lei, in primele noua luni ale anului, din cauza penalizarilor la datoriile istorice, potrivit datelor prezentate de companie.
Nici soarta angajatilor din cadrul Ministerului Economiei nu este una de invidiat, daca tinem cont de faptul ca 18 companii din Ministerul Economiei vor intra in program de restructurare intre 2009 si 2012, urmand sa se stabileasca in perioada urmatoare numarul de salariati ce va fi disponibilizat.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
google-analytics.com