Cautare

264 de rezultate pentru "festival asiafest" (4.97 secunde)
La tea and coffee festival este un parteneriat intre SCAE ROMANIA si brandul de cafea FANTINI, care ajuta asociatia", a mai spus Laurentiu Stefan.
Pentru prima data "House of Parties" se deschide pentru rock cu o petrecere-festival de doua zile - Presa de Rock Bun.
Diamonds Are Forever este al cincilea nume (din cele 7, in total) confirmat pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014 din data de 7 iunie, de la Arenele Romane, festival ce ii are ca headlineri pe Sepultura (Brazilia) si Moonspell (Portugalia) alaturi de Last Hope (Bulgaria) si Endsight (Grecia)!
Devenisem membru Celelalte Cuvinte!" Tot in orasul de pe Bega, in 1984, Celelalte Cuvinte participau la un festival, ce se tinea in Parcul Rozelor.
Din cauza acestui film, televiziunea de stat iraniana si-a intrerupt de patru ori emisia in direct, la Fajr Film Festival din Teheran, unde cineaștii iranieni s-au aratat revoltati de excluderea sistematica a productiilor care nu respecta linia ideologica.
De la infiintarea in 2010 si pana acum, grupul a fost aplaudat in toata tara pe scenee de festival, de teatru sau de club, locuri unde a fost primit cu mult entuziasm.
Jazz Compas Live in Museum isi propune a fi un festival urban care va invita in plin centru al Bucurestiului, intr-un mediu cultural inedit:
Cartea si CD-ul au fost prezentate deja la emisiunea in limba romana LUCEAFARUL (Nurnberg, 30 iunie 2014), in gala celui de al patrulea festival PROPATRIA al tinerelor talente romanesti (Roma, 6 iulie 2014) si la Garana in 12 Iulie.
Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".
Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".
Dupa ce au cantat la METALHEAD Meeting, pe 7 iunie, alaturi de Sepultura, in fata a peste 2000 de persoane (din totalul de 4000 prezenti), desi erau a doua trupa din festival, Diamonds are Forever promit inca un show memorabil la Bucuresti cu Unearth!
Numarul biletelor este extrem de limitat (20 de bucati), acestea oferind acces la Golden Circle (in fata scenei) si o intalnire cu trupele headliner care participa la festival.
Mai mult, firma organizatoare ofera celor ce si-au procurat abonamente la festival intrare gratuita la concertele Cannibal Corpse, Black Label Society, HIM + The Aristocrats sau Tony Macalpine (ultimele doua la alegere).
Totodata, in cele trei saptamani ale evenimentului, Bulevardul Artelor va fi animat de proiectii de film documentar despre festival, standuri de carte de profil si de doua expozitii permanente - Viata lui George Enescu si Istoria Festivalului George Enescu, ambele realizate in parteneriat cu Festivalul si cu Muzeul National George Enescu.
"Dupa parerea mea, acest festival face ca Bucurestiul sa devina o capitala europeana a muzicii pentru perioada de trei saptamani.
In plus, in aceste trei saptamani bulevardul va fi animat de proiectii de film documentar despre Festival, standuri de carte si CD-uri de profil si de doua expozitii permanente, in aer liberintitulate ” Istoria Festivalului International George Enescu” si ” Viara lui George Enescu”, ambele realizate in parteneriat cu Festivalul International George Enescu si cu Muzeul National George Enescu.
JOHN ABERCROMBIE revine in Romania la sase ani dupa ce a concertat pe scena celebrului Festival de Jazz de la Garana.
JOHN ABERCROMBIE revine in Romania la sase ani dupa ce a concertat pe scena celebrului Festival de Jazz de la Garana.
Pentru prima data, Romania a primit invitatia de a participa la San Remo Music Awards, festival international de prestigiu ce se va desfasura in doua etape, pe 11 februarie â€" concursul propriu zis si pe 12 februarie â€" Gala de premiere, la Monaco, in prezenta Printului Albert de Monaco.
San Remo Music Awards este un concurs derivat in urma cu 15 ani din celebrul Festival San Remo, ce pune in competitie solisti vocali din Italia si din intreaga lume.
google-analytics.com