Cautare

264 de rezultate pentru "festival asiafest" (3.04 secunde)
Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival se afla la a XXI-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania. ... Fiecare festival, cuprinzand peste 100 de expozanti, ofera produse si servicii de inalta calitate.
TOAMNA BUCURESTEANA 2018, IN PARCUL HERASTRAU-REGELE MIHAI I Si in acest weekend, ca la fiecare sfarsit de saptamana din luna noiembrie, in Parcul Herastrau - Regele Mihai I, la Intrarea Charles de Gaulle, zeci de producarori, mesteri, artizani si colectionari va asteapta cu bucate fel de fel, ateliere, obiecte mestesugite si de colectie la cel mai frumos festival bucurestean al toamnei:
Revolutie, Sala Acvariu - orele 11.00 - 12.00 - Atelierul Povesti cu urechi cu Calin Torsan, pentru copii de peste 10 ani - orele 20.00 - Noaptea Alba a Filmului Romanesc la Cinema Muzeul Taranului in aer liber SAMBATA, 19 SEPTEMBRIE 2020 - orele 10.00 - 19.00 - Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, in curtea interioara - orele 10.00 - 18.00 - expozitia de portrete fotografice realizate de Cornel Brad Oameni.Putere.Romania.Revolutie, Sala Acvariu - orele 10.00- 11.00 - Atelier pictura pe sticla cu Bogdan Herascu, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.30 - 12.30 - Atelier de modelaj in lut cu Crina Cranta, pentru copii de peste 6 ani - orele 11.00 - 12.00 si 13.00-14.00 - Croit, tesut si cusut cu Lidia Stares, pentru copii de la varsta de 6 ani si adulti - orele 20.00 - American Independent Film Festival la Cinema Muzeul Taranului -Beasts Of The Southern Wild, regie:
Spre exemplu, recent incheiatul Festival International de Film Turistic si Ecologic Document.Art, aflat la a a12-a editie si desfasurat in fermecatorul oras argesean Campulung Muscel, arata inca o data, daca mai era nevoie, ca frumusetile patriei, la propriu, pot fi folosite aproape gratis pentru a fi cunoscute si remarcate de strainii vizitatori.
- Stiu ca va doriti sa organizati un festival celtic la Bucuresti. ... Ma lupt sa facem un festival celtic in Romania.
- Eram in liceu cand am primit prima chitara, ca premiu, la un festival, la Sighet. ... - Am debutat pe scena in 1974, cand am luat primul premiu la un festival de muzica si poezie, la Sighet.
Al treilea set de probleme a privit probleme legate de activitatea culturala pe plan local, sens in care au fost mentionate administrarea si finantarea Sectiei romane a Teatrului de Nord, finantarea scolii Populare de Arta, stabilirea organigramei, statului de functii si a unui buget corespunzator pentru Centrul de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale si organizarea unui festival anual de rock sub patronajul Fundatiei "Mircea Florian”.
De fapt nu ii spune olimpiada, ii spune festivalul tineretului european, festival de iarna. Radu Moraru: Vom fi pregatiti, ca atunci ne putem face de un ras mondial, ca sa zic asa, daca nu va fi infrastructura...
Mai mult, in Italia exista si Sarbatoarea Piadina Romagnola, festival care are loc anual la Milano Marittima. Este vorba de un concurs gastronomic la sfarsitul caruia publicul alege cele mai bune opt piadine, iar apoi pe cea mai gustoasa dintre cele opt finaliste.
In plus, potrivit directorului festivalului, Richard Moore, organizatorii au fost asaltati cu email-uri de protest impotriva prezentei in festival a documentarului.
Sala Palatului este vitala pentru cel mai cunoscut festival de muzica din Romania, Festivalul Enescu.
Astfel, in cele doua zile de festival vor urca pe scena Vama, Pasarea Rock, Antract, Nicu Alifantis,Taxi,Florin Chilian si Alexandru Andries.
"Am facut un curs de cinema prin care am prezentat la un festival international de cultura si film scurtul metraj 'La brama e la fame del intervallo' din care fac parte si eu.
Eu, impreuna cu raposatul Mitica Sandu, caruia ii aduc aici un omagiu, am intemeiat acest festival. Iubiti Calarasiul, pentru ca merita (sursa www.observatorcl.info).
Filmul a primit Marele Premiu la Festival of Architecture Films FIFAL, 1994.) Inca nu este clar cum a ajuns arhitecta debutanta, Anca Petrescu, sa fie aleasa pentru realizarea proiectului.
in 8 februarie, tamilii de pe insula au spectaculosul festival Thaipoosam Cavadee, cu procesiuni in care se poarta ulcioare cu lapte, iar in noaptea de 8 septembrie, mii de catolici se vor intalni la Saint Croix, in Port Louis, la mormantul misionarului francez Jaques-Desire Laval canonizat in 1979 si considerat Apostolul din Mauritius.
Asa justifica edilul sef deplasarea unor consilieri la un festival de rugbi, deplasare care a stirnit minia mediului de afaceri si a politicienilor galateni.
Lideri importanti ai UDMR au participat joi la Dalnic, in judetul Covasna, la un Festival al Cartofului organizat sub sloganul "De la Dalnic la New York.
Daca e festival, se lasa cu atacuri politice. Ultimul vine de la Marian Vanghelie, care il numeste "loser" pe primarul Capitalei si "cata" pe Elena Udrea, ministrul Turismului.
Ca picanterie a vizitei lui Geoana, de mentionat ca a fost aclamat la sosire, mai mult, el a primit palinca pusa intr-o sticla pe care scria "Algocalmin", precum si numeroase alte mici suveniruri de la mestesugarii prezenti la festival.
google-analytics.com