Cautare

264 de rezultate pentru "festival asiafest" (7.80 secunde)
"Dragi tineri, multumesc pentru faptul ca ati transformat acest festival intr-un eveniment magnific. Declar inchisa a 11-a editie de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European".
Prin prezentarea artei culinare specifice zonei, pe parcursul celor 2 zile in care se va desfasura (12-13 aprilie a.c.), organizatorii, Primaria Sectorului 4 si Delta Star Festival SRL, isi propun sa reconstituie pentru bucuresteni atmosfera mirifica a Deltei Dunarii, zona in care se contopesc culturile slava (rusi - lipoveni, ucraineni), balcanica (greci, italieni, aromani), dar si cea orientala (turci, tatari).
Mini festival pe apa realizat de Asociatia Milla 23 Ivan Patzaichin, la care sunt invitate sa formeze echipaje institutii publice si private din oras 2.
Internetics este primul festival romanesc de comunicare digitala care recunoaste excelenta si inovatia in folosirea Internetului si a noilor tehnologii de comunicare.
Google are nevoie de televiziune Eric Schmidt, presedinte executiv al Google, va sustine, vineri, un discurs la Edinburgh International Television Festival, fiind prima persoana din afara industriei TV care va face acest lucru.
In timpul unei prelegeri tinute la Cambridge‘s Festival of Ideas, Zoe le-a indemnat pe femeile singure sa renunte la profilul de Facebook.
In cadrul unui interviu online, desfasurat in cadrul New York Festival, Snowden a facut referire la securitatea datelor private ale utilizatorilor si a modului in care acestea pot fi mai bine protejate.
Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013.
In Baku, Mandinga se va reintalni pe scena cu Pitbull, in cadrul unui festival local, dupa ce vara trecuta au facut spectacol impreuna in Kiev.
Victorita si Gavrila Colta vor fi prezenti in aceasta vara la Zilele Bucurestiului, in Parcul Herastrau, iar intre 18 - 19 mai vor fi la Campulung - sat Bucsoaia, la un festival transmis de posturile tv Favorit si Etno.
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.
B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singura zi (70 RON) si voucherele de camping (20 RON) fiind disponibile in pre-sale atat online pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si libraria Mihai Eminescu.
Avand in vedere ca in aceasta perioada la Paris se desfasoara Champs-Elysees Film Festival, Delia Antal a fost cu atat mai norocoasa sa poata obtine o intrevedere cu starul francez Olivier Martinez, acesta fiind si presedintele onorific al evenimentului.
Despre festival: Ajuns la cea de-a VII-a editie, Festivalul International de Folclor va avea loc in perioada 21-23 iunie, in Parcul Cismigiu, unde se vor reuni importante ansambluri folclorice din tara si din intreaga lume.
B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta, in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival putand fi achizitionate de pe www.MyTicket.ro la doar 150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand.
Madalin Voicu, presedintele juriului in ultimii ani, s-a zbatut enorm ca acest festival sa nu moara. "Editia din acest an va avea loc intre 29 si 31 august.
Totodata, cu ocazia acestui festival, mezina lui Paunescu s-a reintalnit cu jurnalistul Marius Tuca, cel caruia i-a acordat primul interviu din viata ei si, totodata, bunul prieten al tatalui ei.
MONSTER ENERGY DRINK pune la bataie 100 de invitatii VIP pentru Metalhead Meeting 2013 si posibilitatea de a castiga un bilet MEET&GREET, care ofera ocazia de a cunoaste trupele participante la festival si acces in fata scenei.
De asemenea, a avut loc un concert de duduk sustinut de trupa Trio Sonus si un spectacol de dansuri armenesti oferit de Ansamblul Xartavar Ultima zi de festival se va incheia cu un concert sustinut de Eratii Dedeian Quartet
google-analytics.com