Cautare

264 de rezultate pentru "festival asiafest" (2.77 secunde)
O voce delicata, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atat in cluburi, dar si la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015).
Este un spectacol aparte, incitant, eclectic construit in spiritul unei spontaneitați artistice emotionante ce imbina intr-un mod original teatrul cu muzica si care isi propune abordarea intr-o maniera unica a unor tehnici jazz si compozitii proprii ale pianistului Marius Vernescu, unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei (Quincy Jones, Presedinte Juriu - Montreux Jazz Festival).
In 2014, artistul reprezinta Romania in cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latina, si castiga premiul pentru Best Performer”.
Spectacole de teatru Selectia principalei sectiuni din festival pune in lumina vesnicul carnaval al mofturilor, propunand atat piese clasice, bine aduse din condei, cu dialoguri inteligente si intrebari esentiale, cat si spectacole-concert cu sonoritati moderne, nume consacrate de pe marile scene ale teatrului romanesc, dar si tineri studenti, care scriu istorie in spectacole de an.
Sa ai pe scena Teatrului National din Bucuresti derularea premiilor GOPO, un festival de elita, in sala mari scenaristi, regizori, producatori, oameni de televiziune, mari actori ai tarii si sa asculti un burtos in maiou alb (caruia ii mai lipsea doar gratarul!), cantand manele e TOTAL RUSINOS!
- Sincer sa va spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, ca acest festival de film e dedicat unui actor pe care il plac asa, cat de cat, dar nu in totalitate, ca altii care mi-au spus:
La Ostrov, pe 26 septembrie 2013, va avea loc, conform traditiei, un festival intitulat "Vinul Nou", la care vor participa trupe de dansatori si artisti de muzica populara.
Iata cateva exemple de marci de bere germana care vor putea fi savurate la festival: ... Oktoberfest este o parte importanta a culturii bavareze, iar primul festival de acest gen a fost organizat in 1810.
Cu acest prilej, are loc expozitia de Ceai, Cafea, Delicatese si Accesorii (vesela, prajituri, obiecte decorative), din cadrul TEA & COFFEE FESTIVAL 2013.
este prezenta cu un stand la Sala Dalles, la "A noua Dimensiune" - Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare. ... Le puteti cumpara si in cadrul acestui festival, la standul de la etajul 1 al Salii Dalles.
In Rotonda Parcului Lumea Copiilor, pentru Sarbatoarea Floriilor, Primaria Sectorului 4 si Delta Star Festival SRL au organizat "Festivalul Deltei-Scrumbia", anuntat ca "un festin culinar cu preparate traditionale din peste". ... Totodata, cei care vor participa la festival vor putea gusta preparate pregatite dupa retete "sosite" special din Delta Dunarii.
Juratii BURGERFEST BATTLE, care vor alege cel mai bun burger prezent la festival, aproape ca nu mai au nevoie de nicio prezentare.
In cadrul evenimentului, pasionatii de whisky se vor putea delecta cu degustarea diverselor sortimente oferite de cele cateva zeci de branduri ce vor participa la festival.
La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea. ... Locul 1 - Catalina Zaharia Locul 2 - Ovidiu Vasile Locul 3 - Cezar Stanislau Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival.
Cel mai eco-responsabil festival din Bucuresti revine, in perioada 17-19 iunie, in Parcul Izvor, cu o a doua editie, mai spectaculoasa.
Programul celor doua zile de festival cuprinde experimente distractive si pe intelesul copiilor cu Fun Science, spectacole stiintifice la scena, expozitii, ateliere educative, jocuri cu obiecte stiintifice interactive, competitii de roboti si jucarii inteligente. ... Participantii la festival pot descoperi suprizele pregatite in cinci zone dedicate:
Jean François Zurawik - Director de evenimente al orasului Lyon si coordonator principal Festival of Lights, Dávid Ráday - Director de Creatie la Sziget Festival, Hendrik Wendler-fondator al software-ului de videomapping Suite MXWendler si al platformei artistice Genius Loci Weimar, Tais Poda-Partener si Director de Creatie al Front Pictures, Diana Civle-Director de proiect la cea de-a treia editie European Choir Games &, Grand Prix of Nations Riga 2017.Evenimentul are o componenta interactiva esentiala, publicul avand posibilitatea de a-si alege favoritul in seara evenimentului, incepand cu prima proiectie, printr-un SMS la numarul 1828 cu tarif normal.
Un barbat inarmat a deschis focul la un festival de muzica, in zona cazinoului Mandalay, chiar in timpul unui concert.
WHISKY FEST 2017 dezvaluie lista finala de etichete ce vor fi prezente in festival si se mandreste cu o selectie aparte de raritati si produse speciale, de la whisky taiwanez sau indian, pana la cel mai scump whisky vandut vreodata in lume, potrivit Guinness World Records.
In perioada 13-15 iulie, in fiecare an, are loc Festivalul Lavandei din Michigan (The Michigan Lavender Festival). Festivalul Lavandei din Michigan ofera o adevarata Simfonie pentru Sentimente!
google-analytics.com