Familia Goste - Zorila, cuplu atat pe scena cat si in viata, impart bucuriile si greutatile cu publicul iubitor de folclor, ce le-a adus succesul de care se bucura astazi.Ei se prezinta in fata publicului, incarcati de respect si emotie, desi Lavinia poarta 6 luni de sarcina cu gemeni, nu se putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment.
Seara de 23 iunie este una speciala pentru Lavinia Goste, Marius Zorila si Orchestra Nationala Valahia, caci ei vor urca pe scena alaturi prieteni dragi si nume mari ale folclorului romanesc." Daca pana acum, scena era locul unde imi era cel mai bine, acum prefer comoditatea patului de acasa. Insa nu pot insela asteptarile publicului nostru si trebuie sa fiu aici, mai ales in ziua unui asa important eveniment, asteptat cu emotie de iubitorii de folclor" marturiseste Lavinia, hotarata sa treaca cu bine peste clipele de oboseala pricinuite de sarcina avansata.
Despre festival: Ajuns la cea de-a VII-a editie, Festivalul International de Folclor va avea loc in perioada 21-23 iunie, in Parcul Cismigiu, unde se vor reuni importante ansambluri folclorice din tara si din intreaga lume. Festivalul International de Folclor "Muzici si Traditii in Cismigiu" este singurul eveniment de acest tip din zona de sud a Romaniei si unul dintre evenimentele marcante ale anului cultural romanesc. Trei zile de bucurie, muzica, dans, cu targ de mestesugari, spatiu gastronomic si o paradă a costumelor populare romanesti si internationale.O bogata oferta de manifestari, unde fiecare dintre noi isi va gasi delectare: concerte ale rapsozilor populari, tarafuri rurale si pseudo - rurale, fanfare, tarafuri de muzica lautareasca, ansambluri folclorice romanesti si internationale, ansambluri ale minoritatilor si comunitatilor nationale si mai ales distractii pentru cei mici: ateliere de creatie pentru copii, plimbari cu trasuri si ponei in zone special amenajate.
In seara de 23 iunie, pe scena festivalului vor rasuna nume sonore ale folclorului romanesc: Laura Lavric, Lavinia Goste, Dinu Iancu Salajanu, Mariana Ionescu Capitanescu, Steliana Sima. Orchestra Nationala Valahia, dirijor Marius Zorila, este cea care incheie ultima seara de evenimente in cadrul festivalului! http://www.facebook.com/laviniagostesimariuszorilahttp://goste-zorila.ro/Lavinia Goste - Asa ii viata lasatahttp://www.youtube.com/watch?v=wTzPvCb6LFcLavinia Goste - Dragu-mi la veseliehttp://www.youtube.com/watch?v=scjUSBDOiKMOrchestra Nationala Valahiahttp://www.youtube.com/watch?v=DfLdPNOCTHo