Cautare

264 de rezultate pentru "festival asiafest" (4.51 secunde)
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival. ... Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA.
Facebook, Google, Microsoft si Yahoo vin la Festivalul Internetului din Romania Zeci de companii renumite din domeniile IT, tehnologie si media - printre care Facebook, Google, Microsoft, Yahoo, Orange, BBC sau Samsung - isi vor trimite reprezentantii in Romania, la mijlocul lunii mai pentru a participa la "RoNewMedia", eveniment care isi propune sa devina "un festival al internetului", in Europa Centrala si de Est.
"Putem sa ne dam seama astfel ce inseamna un festival de film.
Te asteptam la Body Mind Spirit Festival Constanta! Esti interesat de produse naturiste, cosmetice bio, terapii complementare , psihologie si dezvoltare personala?
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More. Timp de trei saptamani, farmecul muzicii clasice si elita jazz-ului international vor cuceri audienta in Piata George Enescu.
" E a 16-a editie a festivalului si a 16-a oara cand particip la acest festival in calitate de ’jurat’.
Taine Bucovina HateSphere Lake Of Tears Hypocrisy In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
Intre 16 si 22 iunie vor avea loc auditiile si dezbaterile cu juriul si creatorii programelor inscrise in festival.
Intregul festival este conceput astfel incat sa puna Maramuresul pe harta turistica si culturala a Europei.
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Ii vedem in prima zi de festival! ... Accesul la BURGERFEST se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de festival.
Chiaroscuro ii aduce impreuna pe Ralph Towner cu trompetistul Paolo Fresu, cei doi cunoscandu-se la un festival din Sardinia, in urma cu 15 ani.
ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street!
In cadrul evenimentului, pasionatii de whisky se vor putea delecta cu degustarea diverselor sortimente oferite de cele cateva zeci de branduri ce vor participa la festival.
Biletele pentru proiectiile filmului in cadrul festivalului au fost epuizate cu zile bune inainte de proiecție, iar filmul a fost primit cu mult entuziasm de catre publicul prezent la festival.
Teatrul Nottara a pregatit in aceasta perioada un festival cu un program generos din care e imposibil sa nu te tenteze cel putin cateva evenimente must see. ... FEST in pe Bulevard este poate singurul festival care are un juriu format din spectatori.
Inainte de premiera din Romania, filmul a mai fost prezentat la European Union Film Festival din Chicago si Romanian Film Festival, la Tribeca Cinema din New York, in orase precum Toronto, Atlanta, Ierusalim si Buenos Aires, iar la 16 august 2009, la Australian Centre for the Moving Image din Melbourne, in Australia.
Ultima zi de festival, joi, 6 iulie, se deschide cu filmul care a documentat eforturile de a salva salile de cinema din orasele mici ale Romaniei, Cinema, mon amour. ... Festival de Cine Latinoamericano in Monterrey, Mexic organizate impreuna cu parteneri locali precum Muzeul de Arte Frumoase din Houston;
Toamna aceasta aduce o noua editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animatie. ... Anim'est e singurul festival din Romania care propune filmul ce a obtinut Trofeul festivalului pe lista filmelor selectate pentru Premiile Oscar, la sectiunea scurtmetraj de animatie.
Festival Pass-urile, care asigura accesul la toate proiectiile si evenimentele din cadrul festivalului, au fost puse deja in vanzare pe Eventbook.ro. Pretul unui Festival Pass este de 150 lei.
google-analytics.com