Cautare

76 de rezultate pentru "fc icoana" (2.78 secunde)
• In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
Intra pe icoana aflata in dreapta sus a ecranului si alege "Account info". Chiar deasupra se afla alte optiuni, Privacy si Terms, putand de acolo sa aflii ce drepturi ai si ce ar putea sa faca Yahoo cu mailurile pe care le trimiti si receptionezi.
-un cerc albastru gol - inseamna ca mesajul se trimite -un cerc albastru cu semnul check in mijloc - inseamna ca mesajul a fost trimis - un cerc plin albastru cu check in mijloc inseamna ca mesajul a ajuns - o icoana cu poza in miniatura a destinatarului - inseamna ca mesajul a fost citit 4.
Pentru mine, Gheorge Zamfir este o icoana a naiului romanesc in fata caruia multi ar trebui sa se inchine, iar Marius Mihalache - un artist care stie sa imbine muzica intr-un mod foarte modern si sa alinte corzile unui instrument traditional, asa cum este tambalul!", spune vedeta.
Calarasi) este licentiata in filosofie la Facultatea de Filosofie Bucuresti, sectia Istoria Culturii si Religiilor, cu tema 'Aniconism si Icoana'.
El a precizat ca icoana monseniorului Ghika va fi dezvelita in momentul beatificarii, iar pe altar se vor afla doar trimisul Papei Francisc, cardinalul Angelo Amato, prefectul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor, arhiepiscopul mitropolit de Bucuresti, Ioan Robu, si ceilalti episcopi, clericilor fiindu-le rezervate scaunele din primele randuri.
La standul lor gasiti cruci mari pictate in lemn - intre 100 - 350 RON, crucifixuri ce au ca tehnica preparatul pe icoana - intre 30 - 75 RON, cruci flexibile din ceramica - la 80 RON, icoane pe lemn - intre 200 - 250 RON, icoane pictate pe lemn vechi de la Muzeul Satului - la 350 RON.
Inedit este faptul ca fiecare crucifix sau icoana au pictate pe ele un citat din Sfanta Scriptura. Pe maicute le mai puteti gasi la stand doar vineri si sambata pentru ca duminica ele nu lucreaza, Duminica fiind zi de odihna de la Dumnezeu!
o icoana veche - la 400 RON, o cravata de pionier cu inel - la 15 RON. Acesta detine si o colectie de 1.400 de medalii de tombac (aliaj din bronz), care se gasesc pe Mercador si pe Tocmai.ro.
"Acasa am pictat niste animale care pregateau venirea Martisorului, iar la Scoala de Arte am facut o icoana pe sticla care o infatisa pe Sfanta Paraschiva", ne-a spus Maia Gabriela Tudor.
actorul Mitica Popescu, Floarea Calota (a luat o icoana pe lemn) si Stelian Tanase (care si-a cumparat un pulovar nemtesc).
O glaja semnata Radu Dinca este 400 RON, iar o icoana mare variaza intre 200 - 250 RON. "Am cateva teme pe care le abordez, precum soarele si luna si pomul vietii (care e prezentat in viata taranului de la nastere pana la inmormantare).
5) Daca ignori, omiti sau simti nevoia sa interpretezi in fel si chip ceea ce afli despre idolul la care te inchini, doar pentru a (te) convinge ca e fara de pacat, fara de cusur, icoana facatoare de minuni, esti, clar, taliban.
Vezi cum se face o icoana", spune Liviu Balac. Ambalajul Pe ambalajul icoanelor se afla Manastirea Dragomirna din Suceava. Citam din site-ul manastirii www.dragomirna.ro:...
In absida centrala a fost ridicat un altar, avand incadrata deasupra o icoana a Fecioarei cu Pruncul. Se spune ca papa a adus aici si moaste ale sfintilor martiri dar pare imposibil, pentru ca in Roma era interzis ca ramasitele urmane sa ramana in oras.
Tot la standul sau mai gasiti si un ceas vechi (care a stat la o gara din Romania) si care costa acum 150 RON, un ceas de birou, tot vechi, din anii '50 - la 500 RON, o icoana veche - la 150 RON si lingurite din argint - la 70 RON bucata.
de exemplu, ii din markizet, din Mehedinti - la 200 RON, fuste din in - la 100 RON si 150 RON, ie din borangic, din Gorj - la 250 RON, sal din lana - la 200 RON, stergare - la 50 RON si o icoana veche, din 1937, din lemn, cu Sfantul Ilie - la 700 RON", ne-a spus Mirela Moise.
colier din argint in stil art nouveau (lucrat manual) - 100 euro, brosa cu diamante (model art nouveau) - 350 euro, icoana catolica (cea mai veche piesa de la standul ei) - 1.300 euro, ceas Cartier model vechi - 320 euro, ceas Dolce Gabbana - 100 euro, cutiuta de bambus sculptata manual - 250 RON, cutiuta din metal, pentru bijuterii - 150 RON, rama din argint ruseasca, veche - 150 euro, tava din portelan si argint - 250 euro (ce dateaza din decembrie 1787), tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori) - ce variaza intre 100 - 150 euro, vase din argint lucrate manual:
Sculptura, arta decorativa, pictura si icoana pe sticla ori pe lemn sunt deosebit de bine reprezentate in spatiul generos, pus la dispozitie de Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.
Am venit cu troite, icoane, icoana ce il reprezinta pe Sfantul Serafim, pandantive cu cruci, troite de exterior la 1.500 RON, troite de interior, un lingurar sub forma unei casete de bijuterii, cercei sculptati in lemn, la 30 RON.
google-analytics.com